3 konstruktive ting du kan lave i ferien

Ferie handler om afslapning og afkobling, men for mange bliver det lidt for meget ”lave ingenting”, når man når til den 3. uges ferie.

I denne artikel giver vi dig, som måske er kørt død i ren afslapning på ferien, 3 ting du kan lave, som er konstruktive, og som du måske kan få glæde af resten af året, ja måske resten af livet!

Få dig en ny hobby og lær noget nyt

I stedet for bare at dase på solbriksen, kan du lige så godt lære noget, når du nu alligevel ligger der ved poolen.

En god idé kan være at få dig en ny hobby eller lære noget nyt. Der findes en masse udbydere af onlinekurser på nettet og rigtig mange af dem kan du følge mens du ligger og slikker sol.

På dansk WeTeach.dk kan du f.eks. lære at hækle, lære at strikke, blive dus med dit kamera eller måske lære at male med akvarel. Kurserne er online, og du kan derfor se dem hvor du vil og hvornår du vil, selv når du ligger ved poolen.

Deres to nyeste kurser er et tegnekursus og et kursus i hundetræning, så hvis du gerne vil lære at tegne portrætter på ferien eller blot får styr på øvelserne til familiehunden, så er WeTeach.dk måske en oplagt ide.

Få gjort det du ikke får gjort til hverdag

Du har med garanti en eller flere ting derhjemme, som du bare aldrig får taget dig sammen til at få gjort. Måske skal carporten males eller også er der et træ der skal graves op og smides ud.

Vi har alle disse projekter, som vi bliver ved med at udsætte, og ferien er et oplagt tidspunkt at få det gjort.

Det er måske træls at bruge sin ferie på dette, men hvis man ikke ved hvad man skal lave alligevel, kan man lige så godt få det gjort – du vil blive SÅ glad for det efterfølgende, når ferien er forbi og hverdagen er tilbage.

Få besøgt venner og familie du sjældent ser

Vi har alle et eller flere familiemedlemmer, som vi sjældent for set, selvom vi virkelig burde. En god ide kan derfor være at få besøgt disse familiemedlemmer, og få samvittigheden på det rette sted. Du har tiden, så udnyt den og lave en turne, hvor du for besøgt så mange som muligt.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *