Dette elektronikudstyr skal du have med på ferien

Er du typen, der godt kan lide at rejse? Er du typen, der godt kan lide elektronik? Hvis du kan svare ”ja” og ”ja”, så har du god grund til at læse med her. Artiklen handler nemlig om, hvilke elektronikprodukter du med fordel kan tage med på ferien/rejsen.

Et godt spejlreflekskamera

Når du er på ferie, så er det oplagt at få taget en masse billeder til fotobogen. På ferier oplever du stor sandsynlighed en masse nyt og spændende som uden tvivl er værd at forevige i form af billeder og videoer. Derfor er et godt spejlreflekskamera at foretrække.

Actionkameraet er også en god ide

Er du typen, der godt kan lide at optage nogle lidt anderledes og seje videoer, så er der ingen tvivl om, at du skal forære dig selv et actionkamera. Denne type kamera kan give dig nogle helt vilde billeder og optagelser. Du kan for eksempel spænde kameraet på din cykel, på dit hoved, på dit surfbræt osv. Der er uhyre mange muligheder for at få nogle vanvittige filmklspejlp i kassen.

Actionkameraet er i øvrigt en fortrinlig ide, hvis du står på ski. Med kameraet kan du optage nogle helt vildt fantastiske film, hvor du for eksempel laver nogle seje tricks. Et af de nyere actionkameraer, som især henvender sig til dig der dykler, det er Garmin VIRB XE. Læs mere om actionkameraet hos cykelmagasinet VeloVelo.dk.

En tablet hvis du vil se film i flyveren

Hvis du gerne vil slå tiden ihjel i flyveren på en god og sjov måde, så er det altid godt at have en iPad eller anden tablet med i flyveren. På den måde kan du se dine yndlingsfilm- og serier. Det vil alt andet lige få tiden til at føles meget hurtigere, hvilket er yderst belejligt i en flyvemaskine, hvor du bare gerne vil frem til din destination.

Du kan finde en masse nyttigt elektronikudstyr hos forhandleren http://www.expert.dk/.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *