Sådan får du råd til din drømmerejse

Store drømme koster ofte en masse penge, og det kan være svært at finde alle pengene, inden det er for sent. Heldigvis er der gode råd at hente, så du kan få råd til din drømmerejse. Vi kommer med de bedste tips til dig, der går og drømmer om den helt store rejse. Læs med, og se, hvordan du får råd til drømmerejsen.

Lån penge

Den første mulighed er selvfølgelig at låne dig til pengene. Det kan i nogle tilfælde være en god løsning, hvis du skal bruge pengene her og nu. Der findes en masse låneudbydere, når det kommer til online lån, og det er både nemt og hurtigt. Klik her, og se en af de mange udbydere, som kan tilbyde dig et hurtigt lån.

Du skal være særligt opmærksom på dine lånebetingelser, når det kommer til denne type lån. Det kan nemlig koste dig dyrt i renter og gebyrer, og derfor er denne løsning ikke den, du skal vælge, hvis du bare gerne vil spare lidt ekstra op. Sørg for at læse grundigt, når du skal låne hos en udbyder. Selenefinans er en udbyder, hvor du nemt kan finde frem til krav og procedure. Besøg selenefinans.dk her, og se, hvad de kan tilbyde.

Få dig et ekstra job

Har du allerede et arbejde, så kender du helt sikkert til glæden hver måned, når du får udbetalt din løn. Men vil du gerne have råd til mere, så kan det være en mulighed at finde et andet job. Der findes mange forskellige jobtyper, og derfor er der helt sikkert også et, der passer til dine ønsker og behov. Har du endnu ikke et arbejde, så bør du søge et med det samme. På den måde kan du langt hurtigere få sparet penge sammen til din drømmerejse.

Hvad bruger du dine penge på?

Sidst kan det være en særligt god idé at tjekke dit forbrug igennem. For selvom du tænker, at du har det fulde overblik over dit forbrug, så kan der i mange tilfælde være nogle steder, hvor du kan spare penge. Det kan f.eks. være på abonnementer på streamingtjenester, som du ikke bruger, eller fordi du køber din aftensmad ude. Kig forbruget igennem, og overvej, hvor du kan spare lidt ekstra hver måned til fordel for din drømmerejse, der står og venter på dig.

Roadtrip med hele familien: Det skal du huske

Hvert år kører flere tusinde danskere på roadtrip ned igennem Europa for at udforske kultur, natur, mad og europæisk historie. Det har danskerne gjort i flere årtier, og der er ikke noget, der tyder på, at de pludselig har lagt ideen om bilferie fra sig.

Men sammenlignet med så mange andre ferietyper er der dog flere ting, man skal være ekstra opmærksom på, når man vælger den traditionelle bilferie. Og hvis man ikke lige tager sig tid til at forberede sig ordentlig, ender man med, at hele oplevelsen måske endda kan gå hen og blive rigtig tavelig.

I artiklen her kigger vi på to af de ting, man bør overveje ekstra godt, førend man tager på bilferie ned igennem Europa. Læs med videre, så du er helt forberedt til sommerens bilferie.

Få lavet et gennemgående biltjek

En af de ting, der for alvor kan ødelægge en ellers fantastisk bilferie er, hvis man på de tyske motorveje eller et øde sted i Frankrigs vinlandskab får motorstop eller en eller anden defekt ved bilen. Det er ikke bare enorm irriterende, men det kan også medfører, at man måske slet ikke kan komme videre, hvilket i sig selv kan være helt katastrofalt.

Netop derfor er det altid en god ide, at man får lavet et biltjek, inden man forlader Danmark. På den måde er du bedst muligt forberedt på motorfejl og lignende, og man har en langt større chance for, at bilen opfører sig ordentligt og pålideligt hele ferien igennem. Det koster heller ikke specielt meget at få en professionel til at kigge på bilen. Og hvis der alligevel skal laves noget, er det da bedre at få det ordnet med det samme, end at man er nødsaget til at håndtere problemet med en eller anden fremmed mekaniker i et andet europæisk land. Du kan se meget mere og bilpleje osv. på Ditec.dk.

Pak både til sandstranden og dårligt vejr

Den anden forberedelse, man med fordel kan gøre, inden man forlader hjemmet i Danmark, er, at man pakker til både badestranden og ringere vejr. For selvom man sætter kursen mod eksempelvis Sydeuropa for at opleve det gode vejr og de lækre sandstrande, er der altså stadigvæk risiko for regn og dårligere vejr. Og netop derfor skal man gøre sig den overvejelse, om ikke det er okay, at man bruger lidt plads på også at få noget praktisk tøj på til den anledning.

Du kan finde praktisk tøj til alle familiens børn på bisgaardshoes.com/dk.

Husk serviceaftalen, før du bevæger dig ud i den store verden

Sæsonen har stiftet, og det er ved at være tid til de årlige roadtrips og familieferier. For selvom sommeren 2019 tegner til at blive en solrig én af slagsen, kan den stadigvæk ikke stå på mål med de sydeuropæiske badestrande og ølpriser.

En af de ting, man dog skal være særligt opmærksom på, når man drager over de danske grænser og ud i verden, er, at man hurtig kan få ødelagt sin ferie, hvis man ikke har forberedt sig på det værste. Og en af de helt store dræbere af hyggestemning er en ødelagt bil, der ikke vil køre længere.

Men hvordan er det lige, man forbereder sig selv og bilen på ikke at køre i stykker? I artiklen her kigger vi ind i, hvordan man undgår motorstop og kedelige reparationsregninger, når man kører rundt i Europa. Læs med videre, og forsikr dig mod de uheldige situationer, der kunne ødelægge stemningen her til sommer.

Kør din bil til biltjek, inden i tager på ferie

En af de ting, flere danskere ofte glemmer, inden de drager ned over grænsen og ud i det fantastiske Europa, er, at det måske ville være klogt lige at få tjekket bilen, inden man tager af sted. Det tager nemlig ikke lang tid at få tjekket bilen, og hvis man vælger det rigtige værksted, kan de faktisk gøre det til en ganske fornuftig pris.

Og selvom man måske går og tror, at bilen er i tip-top form, er der alligevel en ikke ubetydelig risiko for, at der er et eller andet galt. Og hvad end det er motoren, en bremse eller sågar koblingen – så er det bare ikke sjovt at stå på den franske ødemark eller i Alperne med en bil, der ikke vil køre længere.

Netop derfor er det da også, at man faktisk kan se et biltjek som værende en forsikring mod en amputeret ferie, hvor man ikke kan få den fritid eller afslapning, man ellers længe har set frem til med vennerne eller familien. Og er man ærlig overfor sit autoværksted, har man i den grad mulighed for at kunne køre af sted på ferie, uden at man skal være urolig eller nervøs for, at man måske ender med at måtte kapitulere før tid. Du kan læse meget mere om dette og se mere her.

13-adrenalinsus

Få det vildeste adrenalinsus med disse oplevelser

Det er blevet mere og mere populært at give hinanden oplevelser i gave. Hvad enten det er til fødselsdag, jul eller en anden speciel dag, så er vi mere til at forære oplevelser end ting efterhånden.

Og netop derfor er der da også rig mulighed for at finde oplevelsesgaver til personen i dit liv, som elsker adrenalin og action. Men der er faktisk en hel del muligheder indenfor de vilde og vovede gaver – derfor kan du se 4 spændende bud nedenfor!

Kør hurtigt i de vildeste sportsvogne

Meget få af os kommer lige ud at køre i en Ferrari eller en Lamborghini lige foreløbig – og gør du det, så får du nok ikke lov til virkeligt at give den gas.

Heldigvis er der flere forskellige oplevelsesgaver til personen, som vil sparke sømmet i bund og tage de fedeste sportsvogne og racerbiler ud på banen!

Hvad med at køre en rundtur i en lækker McLaren eller måske en Porsche? Hvad end personen i dit liv er til, så finder du med garanti en bil, som de vil ræse i.

Oplev verdenen oppefra med faldskærmsudspring

Der er få syn så smukke som dem, man får oppefra og ned mod jorden. Hvad med at opleve denne følelse helt tæt på?

Man kommer nok ikke meget tættere på at være ligesom fuglene end med faldskærmsudspring. Det er simpelt – du trækker i en faldskærm og falder ned, hvor du til sidst svæver let og elegant ned på jorden.

Følelsen er dog helt speciel, og det sus, som man oplever, idet man hopper ud og bare lader vinden tage én er fantastisk. Se mere om hvordan du booker her til adrenalinjunkien i dit liv.

Klar til krig i kampvogn

Nej, du læste ikke forkert – der findes oplevelsesgaver, som giver en speciel person i dit liv lov til at prøve at køre i en vaskeægte kampvogn.

Kørekort til kampvogn er nemlig noget, som man kan få lov til at tage. Her indebærer det, at du får lov til at styre det hele.

Der er sågar udbydere, som tilbyder dig det vildeste af det hele. Dette er muligheden for at tage det tonstunge bæst på larvefødder og knuse en bil sønder og sammen. Der er få drengerøvsdrømme større end denne!

Smag på havet med undervandsjagt

Undervandsjagt er lidt en kombination af traditionelt fiskeri og jagt. Med harpun og våddragt tager du ud i havet, hvor du rent faktisk skal jage fisk på deres hjemmebane.

Det er en svær disciplin, og det kræver virkeligt sin jager. Der er dog noget idyllisk over at glide stille igennem vandet og spejde efter den perfekte fisk. Når du ser den og jager harpunen frem, så kan du dog være garanteret, at adrenalinen kommer til at suse igennem hele kroppen!

Få oplevelser er helt ligeså fremmede som undervandsjagt, og det vil med sikkerhed glæde jægeren i dit liv.

Sådan finder du det rigtige tøj til din næste rejse

Drømmer du om at komme ud i verden og opleve andre naturer og kulturer? Så er det vigtigt, at du er godt klædt på til rejsen. Uanset om du allerede har bestilt din næste ferie eller tager det lidt mere, som det kommer, er det en god idé at have en opdateret garderobe.

Det er nemlig vigtigt, at du har modetøj til både de kolde og de varme ferier, så du aldrig skal fryse eller svede på farten. Men hvordan sikrer man sig, at man finder godt og holdbart tøj, der egner sig til den pågældende rejse og samtidig matcher ens personlige stil?

Stort udvalg af rejsetøj

Rejsetøj kan købes både på nettet og i butikkerne. Nethandel har den fordel, at det er nemt, hurtigt og overskueligt, hvilket gør det praktisk i en travl hverdag. Ved at handle i en butik har du til gengæld mulighed for at prøve tingene og mærke på dem, inden du investerer.

Hvis du er på jagt efter rejsetøj, kan du uanset destinationen finde et stort udvalg hos Chopin. Det er en modebutik med et stort udvalg af både varmt og koldt modetøj. Samtidig findes Chopin både som en fysisk butik i Charlottenlund og som en webshop hvor du hurtigt kan få et overblik over alle deres varer. Uanset om du er på jagt efter et par flotte shorts, en fin sommerkjole eller en tyk, varm vinterfrakke, kan du uden tvivl finde det helt rigtige til en god pris hos Chopin.

God kvalitet er afgørende

Når man har tøj med til og på i udlandet, bliver det udsat for lidt mere, end vi er vant til herhjemme. Eksempelvis skal det kunne holde til at blive pakket tæt sammen i en kuffert eller rygsæk, ligesom det skal være modstandsdygtigt over for alt slags vejr.

Det er utroligt ærgerligt, hvis ens tøj går i stykker undervejs på rejsen, da det kan være svært at finde noget tilsvarende i udlandet. Derfor bør man altid gå efter kvalitet, særligt når det gælder rejser til ekstreme klimaer.

Hos Chopin finder du udelukkende tøj i bedste kvalitet, som derfor egner sig perfekt til rejser og ferier. Samtidig fås både tøj og accessories til fair priser, hvor de fleste kan være med.

Shopping med grøn samvittighed

At købe modetøj og tøj til rejser er spændende, sjovt og sommetider nødvendigt – men det er også forbrug. Derfor kan man ikke just sige, at det er godt for miljøet, når vi går ud og opdaterer vores garderobe.

Dog er Chopin en modebutik, der har fokus på den grønne omstilling og gør deres for at sikre, at du kan shoppe med grøn samvittighed. De er blandt andet medlem af det grønne fællesskab noco2.dk. Derudover har de et 100% CO2-neutralt website. Hvis du vil købe rejsetøj og modetøj med en lidt renere og grønnere samvittighed, er der altså endnu en grund til at shoppe hos netop Chopin.

5 tips til en lettere rejse

De fleste kender til udfordringerne forbundet med at pakke til ferien. Det kan være svært at vurdere hvad og hvor meget, man skal have med, og derfor ender mange hurtigt med en alt for tung taske, fyldt med ting, man i sidste ende slet ikke får brug for på rejsen. Er du træt af at gentage scenariet hver eneste gang, du skal afsted? Så kan du her få fem tips til, hvordan du fremover kan rejse væsentligt lettere.

#1 – Den rigtige kuffert eller taske

Først og fremmest er det vigtigt at have en god kuffert eller rejsetaske, som ikke er træls at slæbe rundt på. De fleste vælger kufferter eller tasker med hjul, da det gør transporten væsentlig nemmere. Hvis du skal rejse med fly, er det vigtigt at sørge for, at kuffertens mål og samlede vægt ikke overstiger flyselskabets grænse.

#2 – Pak kun det nødvendige

Når man vil rejse let, er det afgørende at pakke det man har brug for – og ikke mere! Det er dog ikke så nemt, som det lyder, og det kræver styrke at begrænse sig. Pak praktisk og hav i mente, hvad det er for en rejse, du skal på. Er det en charterrejse, kommer du sandsynligvis til at bruge størstedelen af tiden i badetøj og ikke i pænt, formelt tøj. Sko fylder og vejer meget, så prøv om du kan nøjes med to par.

#3 – Saml underholdningen ét sted

De fleste foretrækker at have bøger, magasiner, film og anden underholdning med på rejsen. Hvis du er en af dem, kan du med fordel samle underholdningen ét sted. I stedet for at slæbe tunge bøger med, kan du downloade en app på din smartphone eller tablet og lytte til dem som lydbog. Du kan læse meget mere om lydbøger og udforske udvalget her.

#4 – Spar på væsker og kosmetik

Et fjerde godt tip er at spare på væsker og kosmetik. Det er tungt at slæbe shampoo, balsam og lignende med, så lad være og køb dem i stedet, når du når frem til din destination. På den måde eliminerer du også sandsynligheden for at få en klistret overraskelse, når du åbner en taske med en eksploderet shampoo med. Begræns også mængden af kosmetik og giv din hud den pause, den har fortjent.

#5 – Pak ud fra vejrudsigten

Lad være med at forsøge at forudsige vejrudsigten, men tjek i stedet prognoserne, når du pakker. På den måde undgår du at pakke en masse tøj, som du alligevel ikke får brug for, fordi det er for koldt eller varmt at have på.

Gadgets til den oplevelsesrige person

Der er i dag rigtig mange – unge som gamle, der ynder at få sig nogle gode oplevelser. Er du en af dem? Så kan det være, at du lige nu er på udkig efter den næste store rejseoplevelse. Og den har du heldigvis rig mulighed for at finde online, her findes der nemlig masser af inspiration til alle slags rejser. Om du er på udkig efter charterturen, herreturen, storbyferien eller safarirejsen, så er det muligt for dig at finde et godt match online. Og hvis du er en af de mange, der gerne vil gøre noget lidt specielt for at huske de mange oplevelser, som du gennemlever, så finder du også det svar online. Læs mere om det her nedenunder.

Når man vil huske på de gode oplevelser

Når man tager på en skøn rejse eller ferie, så bliver man fodret med nye indtryk og vilde oplevelser. Det betyder, at man kommer til at stifte bekendtskab med, se, høre og smage så mange nye ting, som det ikke er muligt at finde, hvis lige her hjemme i Danmark. Og når man får sig så mange nye indtryk, så er det med at huske på dem. Og det kan gøres på rigtig mange måder med gadgets.

Et verdenskort er den perfekte gadget

Nogle vælger at investere i et kort som gadget, på hvilket det er muligt at skrabe de felter fri, som udgør de lande, man har besøgt. Med et sådan verdenskort kan man nemt bevare sine gode oplevelser, fordi man konstant vil blive mindet om dem, som man har gennemlevet, og man vil blive ved med at huske tilbage på lige netop de ting, som et enkelt land kunne bidrage med. Et scratch map er derfor den ideelle løsning til den oplevelseslystne person, der gerne vil bevare sine minder. Se dette verdenskort og find din perfekte rejsegadget.

Bevar dine billeder i et flot album

Det er også en mulighed at bevare nogle af de fotos, som man får taget i løbet af en rejse eller på en ferie. Disse kan med fordel samles og placeres i for eksempel en gadget som en fotobog. En sådan pryder ens hjem og pynter flot på en bogreol, og derfor vil den også være super simpel og let at finde frem, når man lige skal have genopfrisket sine minder. Derudover er den også praktisk, når man gerne vil lade andre få del i de mange oplevelser, som man har gennemlevet, idet de kan få et syn for sagen.

Integrer dine souvenirs i din indretning

Der er også mange, der i løbet af en ferie eller rejse køber sig nogle små genstande med hjem. Det er egentlig blot billige souvenirs, men alligevel er de med til at give noget helt særligt i en, idet de minder en om nogle gode oplevelser, man har haft. Sådanne mindre genstande kan med fordel placeres på en hylde i ens hjem, som man dagligt kigger på, og på den måde vil man ligesom med et scratch map altid blive mindet om de gode oplevelser, som man har haft.

 

Sidetitel: Et scratch map er the gadget til den eventyrlystne person

Metabeskrivelse: Når man elsker at rejse ud i verden og opleve en masse spændende ting, vil man også gerne kunne bevare de mange minder. Til det kan man bruge gadgets

Er bilen klar til den lange rejse?

Kør-selv-ferien har længe været blandt danskernes favorit ferietype, da det er nemt og billigt. På en bilferie kan vi helt selv bestemme hvor vi skal hen, og hvornår vi skal tage hjem. Man får altså en form for frihed, man ikke har til rådighed, når man skal være afhængig af fly, toge eller anden offentlig transport. Men selvom bilferien her lyder som den absolut bedste løsning, så vil de fleste danskere hellere ud og flyve, da de så kommer hurtigere længere væk. Derfor har bilferien da også sine begrænsninger, hvis man vil udenfor Europa. Men hvis man alligevel ønsker at pakke bilen og tage familien med på bilferie, så skal man først sørge for, at bilen er klar til den lange tur. Dette er både for ens egen og bilens skyld.

Navigationssystemet skal være on point

På en bilferie i fremmede lande er navigationen næst efter bilen det vigtigste at have styr på. I gamle dage før smartphones med google maps og gps´er, var vi tvunget til at have det store kort med. Dengang var navigationen altid garant for at skabe stress og skænderier. Sådan er det imidlertid ikke mere, hvis navigationssystemet altså fungerer optimalt. Derfor skal man huske at have downloadet det senest nye kort, så man ikke ender et sted hvor gps´en ikke fungerer. Find jeres navigation her.

Er underholdningen pakket?

På en bilferie til udlandet kan man ikke undgå at skulle køre i lang tid. Dette kan være hårdt for enhver, men hvis der er mindre børn med, er det især træls. Mindre børn kan sidde stille i kortere tid og begynder hurtigt at kede sig. Det er derfor meget vigtigt at pakke underholdning, så hele familien kan have det sjovt. Der skal være god musik til turen, og så skader det ikke at give ungerne en gameboy, ipad eller noget andet de kan hygge sig med.

Sommerdæk eller vinterdæk?

Man skal altid huske at tage højde for klimaet det sted, man skal hen. Det kan være varmt hjemme i Danmark, men hvis man tager højt op nordpå, kan det sne og være glat. Derfor skal man have de rigtige dæk på, inden man tager afsted. Det kan nemlig blive helt umuligt at skulle køre med sommerdæk i glat og sneklædt terræn. Omvendt er det dårligt for brændstofforbruget at køre med vinterdæk i normalt terræn, da de er tungere. Man bør derfor altid kigge på vejrudsigten, inden man tager afsted.

bingo

Hvordan finder jeg en god udbyder af bingospil på nettet?

Hvis du har et ønske om, at spille bingo på nettet, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du har et stort udvalg af muligheder. Det er ikke alle udbydere, der kan bryste sig af, at have et stort udvalg af bingospil, gode præmier eller et hyggeligt chatrum. Derfor er det også vigtigt, at du vælger din udbyder med stor omhu, hvis du gerne vil spille bingospil.

Det er ikke alle, der blot har et ønske om, at have det sjovt, når de spiller, mens der også er andre, der blot spiller for at vinde penge. Du skal finde ud af, om du befinder dig i den ene eller den anden ende af skalaen, da det er noget, du skal have med i dine overvejelser, når du skal vælge netop dén udbyder, du ønsker at brug til at spille bingo på nettet hos.

Hvis du f.eks. gerne vil spille for at have det sjovt, så er det oplagt, at du vælger en udbyder, der kan bryste sig af, at have lagt energi i, at skabe et hyggeligt chatrum, hvor du kan chatte med de andre spillere. Hvis du i stedet har fokus på at vinde penge, så er du bedre stillet ved blot at have fokus på at vælge en udbyder, der kan tilbyde nogle gode præmier.

Antallet af udbydere af bingospil er stigende

Hvis du gerne vil have mulighed for at vinde penge, mens du har det sjovt, så spil bingo på nettet. Det er noget, du i dag har mulighed for at gøre hos et stort antal udbydere. Det er bl.a. noget, der handler om, at der findes et væld af udbydere på det danske marked, der udbyder denne type af spil – faktisk er antallet af udbydere steget yderst markant.

Der er flere udbydere, der er begyndt at åbne dørene for danske spillere, fordi der er stor efterspørgsel efter bingo blandt danskerne. Ikke blot hos danskere, der før i tiden har været glad for at spille i de fysiske bingohaller, men også hos en lang række af de spillere, der hidtil har spillet hos online kasinoer, hvor deres fokus f.eks. har været på roulette.

Skab et overblik over dine muligheder

Inden du skal vælge en udbyder af bingospil, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at skabe dig et godt overblik over dine muligheder. På denne måde er du sikret, at du ikke foretrækker et forkert valg, fordi du ikke har undersøgt alle dine muligheder. Faktisk findes der mange udbydere af bingo på nettet, så det kan derfor godt tage et stykke tid.

 

I sidste ende, så skal du dog sørge for at vælge din udbyder med henblik på dine egne krav og ønsker. Det er ikke alle, der er enige om, hvad der skal være i fokus, når de vælger en udbyder, hvor de kan spille bingo på nettet, som der også er givet udtryk for ovenfor. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge din udbyder med den største omhu.

Få mest ud af dine feriebilleder

I gamle dage så tog man på ferie med sit kamera og havde måske 2 ruller fim med 24 billeder på hver. Man tænkte meget nøje over, hvad man tog billeder af, fordi man jo kun havde et begrænset antal og så skulle man jo betale for fremkaldende. Alle billeder blev ofte sat ind i et fint fotoalbum, som stolt blev vist til venner og familie når de kom på besøg. Sådan er det bestemt ikke længere

Alt for mange billeder

Det koster ikke længere noget at tage et billede og det kan gemmes på ganske lidt dataplads. Dette gør at mange ender med at komme hjem med alt for mange feriebilleder. Hvis vi så ikke lige får sorteret i dem, ja så skåner vi vores gæster for at se billeder fordi der simpelthen er for mange. Det er også sjældet at vi får printe vores billeder ud og sat i et album. I bedste fals så samler vi en håndfuld som vi gemme på vores telefoner.

Brug dine billeder kreativt

I stedet for at se dine billeder som noget man kun skal kigge på en lille iPhone skærm så tænk det som udsmykning eller gaver. I dag er mange billeder i så god opløsning at de kan printes ud at kæmpe størrelser og dekorerer det meste af en væg eller måske en dør eller stol. Du kan også bruge billeder som postkort, fødselsdagskort f.eks. med en sjov lille tekst skrevet på forsiden.

Mange steder kan du også få lavet dine billeder om til en bog, hvis du selv kan skrive lidt tekst til hvert billede. Der er helt sikker et par bedste forældre som vil blive vildt glade for en bog med billeder af børnebørn på ferie. Måske er det netop årets julegave?