Husk serviceaftalen, før du bevæger dig ud i den store verden

Sæsonen har stiftet, og det er ved at være tid til de årlige roadtrips og familieferier. For selvom sommeren 2019 tegner til at blive en solrig én af slagsen, kan den stadigvæk ikke stå på mål med de sydeuropæiske badestrande og ølpriser.

En af de ting, man dog skal være særligt opmærksom på, når man drager over de danske grænser og ud i verden, er, at man hurtig kan få ødelagt sin ferie, hvis man ikke har forberedt sig på det værste. Og en af de helt store dræbere af hyggestemning er en ødelagt bil, der ikke vil køre længere.

Men hvordan er det lige, man forbereder sig selv og bilen på ikke at køre i stykker? I artiklen her kigger vi ind i, hvordan man undgår motorstop og kedelige reparationsregninger, når man kører rundt i Europa. Læs med videre, og forsikr dig mod de uheldige situationer, der kunne ødelægge stemningen her til sommer.

Kør din bil til biltjek, inden i tager på ferie

En af de ting, flere danskere ofte glemmer, inden de drager ned over grænsen og ud i det fantastiske Europa, er, at det måske ville være klogt lige at få tjekket bilen, inden man tager af sted. Det tager nemlig ikke lang tid at få tjekket bilen, og hvis man vælger det rigtige værksted, kan de faktisk gøre det til en ganske fornuftig pris.

Og selvom man måske går og tror, at bilen er i tip-top form, er der alligevel en ikke ubetydelig risiko for, at der er et eller andet galt. Og hvad end det er motoren, en bremse eller sågar koblingen – så er det bare ikke sjovt at stå på den franske ødemark eller i Alperne med en bil, der ikke vil køre længere.

Netop derfor er det da også, at man faktisk kan se et biltjek som værende en forsikring mod en amputeret ferie, hvor man ikke kan få den fritid eller afslapning, man ellers længe har set frem til med vennerne eller familien. Og er man ærlig overfor sit autoværksted, har man i den grad mulighed for at kunne køre af sted på ferie, uden at man skal være urolig eller nervøs for, at man måske ender med at måtte kapitulere før tid. Du kan læse meget mere om dette og se mere her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *