Huskelisten når I skal på ferie

Når ferien rammer Danmark, er det med orkanstyrke, og man skal altså være forberedt, så man ikke glemmer noget. Dog er dette ikke det første problem, idet destinationen af ferien også skal fastslås. Dette er en udfordring, og skal gerne gøres i fornuftig tid, så intet kommer bag på jer. Det er aldrig optimalt at foretage en beslutning i sidste sekund, eftersom beslutningen på den måde altid ender med at blive noget rod. I får ikke tænkt det hele ordentligt igennem, og det kan kun føre noget dårligt med jer. Derfor vil vi klart anbefale, at i tager stilling til feriedestinationen i god tid. Skal vi komme med vores bud, så synes vi, at I skal overveje dette ferie center, eftersom de har alt hvad, der skal bruges, hvis den ultimative ferie i Danmark, er noget der har interesse.

Huskelisten

Man glemmer altid noget, og dette vil vi gerne undgå, idet der ikke findes noget mere træls, hvis det først opdages, når man er to timer væk fra sit hjem. Her vendes der ikke om, og I kan blot være irriteret over det, men dette skal altså undgås.

Pungen
Det siger sig selv, men vi skriver den på, eftersom folk faktisk har det med at glemme den. Uden pungen kommer man ikke langt, og derfor skal den altså med på ferien.

Kamera
En ferie er et minde, der ikke må glemmes. Det er selvfølgelig op til jer, men vi mener klart, at et kamera skal medbringes, så I kan forevige de mange oplevelser, som I nok vil få på jeres ferie. På den måde kan I altid se tilbage på jeres hyggelige tur.

Mobiltelefon og oplader
De færreste kan klare sig uden mobilen, og det forventer vi heller ikke, at I kan. Derfor skal opladeren og mobilen selvfølgelig huskes. På den måde kan I også altid komme i kontakt med hinanden, hvis der bliver brug for det.

Husk nogle gode spil
Vælger I at besøge et feriecenter, skal I have nogle spil, der kan nydes om aftenen, når der skal slappes af. Her foreslår vi en blanding af kort- og brætspil, så I er dækket ind på det hele.

Tøj
I kan nok ikke glemme tøjet, men husk nu at have noget af alt med. Undertøj, overtøj, badebukser, kasketter, samt fodtøj til det hele. Tøj kan selvfølgelig altid købes, men husk nu at få pakket det i god tid så alt yndlingstøjet kommer med.

Toilettasken
Den er vigtig, hvis en nogenlunde hygiejne skal opretholdes. Heri skal der være tandbørster, tandpasta, deodorant, shampoo, barbergrej og makeup.

Diverse
Der er ting, som ikke er standard, men disse skal du alligevel huske, hvis alt skal med. Herunder kan nævnes regntøj – vi er jo i Danmark, men ellers er det en god bog, musik samt kort og information over området som skal med.

Følger du ovenstående liste, burde hele familien være dækket godt ind. Dog er det ikke sikkert alt står på listen, og derfor skal I pakke i god tid, så alt kommer med.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *