Ny bil til vinterferien – Dette skal du være opmærksom på

Når du går ud og køber en ny bil, er der ofte forbundet en masse omkostninger med denne over dens levetid. Vedligehold og reparationer kan hurtigt løbe op i en god slat penge, men da det jo er en del af det at eje en bil, så er det jo selvfølgelig acceptabelt nok. Du kan dog gøre en del udover at sørge for at tjekke vand og olie, for at sikre at bilen får en længere levetid.

Vedligehold af bilens udvendige dele

Hvis man kører meget, så vil ens bil selvfølgelig blive udsat for en del pres i forhold til den udvendige del af bilen. Regn, sne, hagl og en masse varme om sommeren, udsætter alle bilens udvendige dele for slitage. Specielt malingen på din bil, kan efterhånden som tiden går, blive en smule slidt.

Små sprækker i malingen eller i de lag der er med til at beskytte malingen, er typisk der hvor man ser de første problemer opstå i forhold til malingen på ens bil. Når først der er opstået problemer med integriteten af din bils maling, så er det typisk kun et spørgsmål om tid førend at vejret og tiden begynder at tære på din bil. Dette er en af grundene til at mange forhandlere nu om dage tilbyder undervognsbehandling og malingsbeskyttelse, da det næsten er umuligt at undgå at ens maling og undervogn vil blive udsat for slitage.

Det er selvfølgelig værst omkring vintertiden i Danmark, hvor der bliver brugt meget salt på vejene. Her bliver din undervognsbehandling sat hårdt på prøve, men hvis det er udført af professionelle som fx Dinitrol, så kan have mere ro i sindet end hvis du blot bruger den lokale vaskehals undervognsbehandling. Du kan læse mere om Dinitrol på deres hjemmeside og booke en tid direkte online på deres adresse: Banemarksvej 50C, 2605 Brøndby.

Det er en af de ting som mange måske ikke tænker over i forhold til deres bil, men ved at få din bil undervognsbehandlet fra tid til anden, vil du sandsynligvis forlænge din bils levetid, med op til flere år. Det er samtidig en relativ billig foranstaltning, om end der er lidt forskel i prisen fra vaskehallen i forhold til at bruge en professionel, så er det stadig en billig pris for at forlænge bilens levetid markant. Det kan i hvert fald hurtigt blive dyrt hvis slitagen er blevet så stor at du skal have en mekaniker til at kigge på det,

I essensen så handler det vel egentlig om at din bils ydre ofte har en tendens til at blive negligeret i forhold til vedligehold. Men ved at være god til at få vedligeholdt det ydre, vil du sandsynligvis kunne have din bil noget længere end hvis du ikke gjorde. Det er lidt ligesom os mennesker. Vi skal også sørge for at vores hud bliver beskyttet mod vind og vejr, hvis den ikke til sidst skal se alt for medtaget ud.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *