Overrask kæresten med disse romantiske rejsemål som gave

Brug disse romantiske rejsemål med kæresten, hvis du ønsker at overraske med den lækre og dejlige alene tid sammen i en af de flotte Europæiske steder der indbyder til romantik sammen.

Hvis du savner nærhed og romantik med kæresten, så var det måske på tide at skabe den spontane overraskelses gave til ham eller hende?

En god overraskelses gave der skal indbyde til romantik, her er et rejsemål til et romantisk sted absolut den oplagte gaveide der overrasker og glæder. Heldigvis behøver det ikke at koste en bondegård, for du kan faktisk finde forholdsvis billige billetter og overnatningssteder i en af de mange spændende storbyer vi har i Europa.

Din kæreste vil med garanti elske en god overraskelse, der byder på det utrolige lækre ophold væk fra hverdagens stress og jag. Brug vores inspiration som du finder her, til at byde ham eller hende på en af disse spændende og romatiske byer, og find flere gaveideer på Shopsites.dk hvis du søger mere inspiration indenfor romantiske gaver.

Paris er romantikkens højborg nr 1

Alle ved at Paris er forbundet med det romantiske, og selvom terror og andet forstyrrende ”pjat” viser sit grimme ansigt, så er Paris dog stadig nr 1 blandt romantiske steder, der kan slå benene væk under din kæreste.

Du får nemlig en storby der byder på uendelige oplevelser indenfor stort set alt, for kulturen, oplevelser, historien, maden og amour hænger tykt i luften i den franske storby, og bare det at gå en måneskinstur op af Seinen, er en oplevelse der binder jer sammen.

Venedig

Venedig er en anden by der historisk rangerer som en af de absolutte mest romantiske steder at opholde sig. Det skal dog siges, at hvis du skal opleve Venedig, så er det udenfor højsæsonen midt i sommerferien, for her er der alt for mange mennesker.

Oplev Venedig sammen med kæreste i det tidlige forår eller efterår, hvor der er til at være, for så vil du nemlig opleve en super romantiske tid sammen med kæresten, hvor i slentre rundt i de små stræder hånd i hånd og bare nyde nuet. Eneste ulempe ved Venedig er priserne, for overnatning er ret dyrt, så her kan der spares en hel del med hotel udenfor byen.

Romantische Strasse Sydtyskland

Det er selvfølgelig ikke en storby, ej heller et bestemt sted, men hvis du skabe den romantiske oplevelse, så kan Sydtyskland kun anbefales. Rothenburg i den gamle by er fantastisk sted udenfor Juli, og selv i juli med alle turisterne, så er den gamle by et total afslappet og stille sted med sine gamle stræder og bygninger, der virkelig indbyder til at føle romantik.

En biltur fra Wurzburg og ned til Füssen med overnatninger forskellige steder, vil give noget køretid i bilen godt nok, men dog også så mange hyggelige oplevelser med de historiske slotte, bygninger, byer, smukke natur og dejlig atsmofære.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *