Pakkeliste til solskinsferien

Hvad skal jeg have med på solskinsferie?

Kender du til dagdrømmeri om varme lande, havvand og kulinariske oplevelser? Så er du langt fra den eneste. Hvad end du kan lide at rejse om sommeren, vinteren, efteråret eller foråret, så kan du finde nogle lækre destinationer, hvor du kan udleve dine drømme. Nedenfor finder du en huskeliste til din solskinsferie.

strand

Huskeliste til en solskinsferie

Det er vigtigt at have alle tingene med, når du og din rejsetrop tager ud på en rejse. Det gør sig især gældende, hvis destinationen er med fly og langt fra Danmark. Her finder du huskelisten, der sikrer du får alle de vigtige ting med.

PAS er formentlig det mest nødvendige, når du skal ud at rejse. Det kan selvfølgelig være, at du skal på en køretur til Skagen eller en sejltur til Bornholm, men hvis destinationen hedder uden for Danmark, så skynd dig at få pakket det ned i tasken, ellers kan det blive en dyr fornøjelse.

BØGER er et musthave til solskinsferien, så du kan ligge og slentre ved poolen med en god bog. Det kan også være en bog om selve området I er i, så I nemt kan finde restauranter, seværdigheder og transportmuligheder.

BADETØJ til dage, hvor du skal slentre foran poolen, eller bade i det skønne havvand. Har du børn med på ferien, så husk også at skaffe dem noget badetøj, hvis det er første gang de rejser. Hos Luksusbaby har de et en masse lækkert badetøj til børn, du finder blandt andet det fine Soft Gallery badetøj, som dine børn med garanti vil elske at have på.

SOLCREME er en forudsætning for, at du kommer hjem uden at ligne en rød reje. Til de lande hvor temperaturen og UV-indekset er højt, skal du gerne bruge en solcreme med mindst faktor 30. Har du børn anbefales en faktor 50 og noget solbeskyttende som for eksempel en parasol og en kasket.

KAMERA til at opfange alle ferieminderne, så I sammen kan se tilbage når I igen er landet i Danmark. Mange bruger også deres telefon, men det kan være en god idé at medbringe et kamera, der kan tåle lidt af hvert som lidt sand eller vand.

SOLBRILLER er en uundværlig del af en solskinsferie. De beskytter dine øjne og er også pæne at se på. I langt de fleste turistområder rundt om i verden, findes der et hav af markeder for salg af solbriller, hvis det skulle ske, at du glemte dem derhjemme.

 

1 reply
  1. Julie Pedersen
    Julie Pedersen says:

    Denne liste går lige efter min tankegang! Er man på en lækker solskinsferie, har man ikke lyst til at have glemme alt det essentielle. Rigtig god og simpel post der husker dig på det, du skal have med på din næste oplevelse. En anden vigtig ting – efter min mening – er at gøre sig overvejelser over, hvordan man giver drikkepenge rundt omkring i verden. Har nemlig oplevet mange forskellige steder, at forventningerne ikke er de samme. Jeg faldt over denne sjove post netop omkring hvordan man giver drikkepenge http://www.samlino.dk/blog/drikkepengeguide/ Jeg synes bare, at det også er vigtigt på sådanne ferier, at respektere den service, du bliver tilbudt. Rejser til Makadi Bay, Egypten om et par uger for at nyde lidt solskin for en gangs skyld, glæder mig! Har ikke været i Egypten før, så jeg har fundet en liste over seværdigheder og andre attraktioner http://www.tripadvisor.com/Attractions-g294201-Activities-Cairo_Cairo_Governorate.html. Har i evt. andre forslag til noget man bare skal opleve?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *