Rejsedestinationer for vintersæsonen

Er du også træt af det danske klima i vintermånederne? Drømmer du dig til varmere himmelstrøg eller en aktiv ferie i Sydeuropa? Så har vi samlet nogle gode bud på, hvor du kan rejse hen i vintersæsonen, uanset dine interesser!

Storbyferie i Sydeuropa

Selv i Europa kan du være heldig at finde nogle destinationer, hvor foråret allerede har indtrådt i de danske vintermåneder. I Spanien kan du nyde op mod 18 graders varme i januar og februar måned! Du kan besøge Barcelona, som både kan tilbyde strand, storby og fodbold i topklasse. Europa i vintermånederne er gode til forlængede weekends, som kan give dig et kort pusterum fra de kolde dage i Danmark. Sydeuropa -og resten af Europa for den sags skyld, egner sig også godt til studierejser hvis dit studie skal udenlands til vinter.
Barcelona er oplagt, men hvad med destinationer som Prag eller Polen, som er de smukkeste byer med fantastisk historie bag sig. Hvis I leder efter et rejseselskab, som skal hjælpe jer med at realisere jeres drømme om den næste studierejse, er AlfAtravel.dk et troværdigt og godt bud.

barcelona-spain

 

Smukke strande i Thailand

Hvis du gerne vil nyde solen i mere end en forlænget weekend, kan vi anbefale dig at tage til det eksotiske Thailand! I alle dele af landet er du sikret en fantastisk og varm rejse, hvis du altså planlægger at rejse mellem januar og marts måned. Her blomstrer højsæsonen og regntiden er forbi. Thailand er blandt andet kendt for sit venlige folkefærd, som sætter en ære i, at de besøgende turister har en positiv oplevelse, når de besøger deres land. Herudover er den smukke natur og det lækre thailandske køkken noget af de absolut bedste i hele verden! Ticket2Travel hjælper dig til at finde flybilletter til din drømmerejse i Thailand, om du er til øde sandstrande på Koh Samui, fest i Phuket eller storbylivet i Bangkok. Der er helt sikkert en destination i Thailand for enhver smag!

beautiful-view-of-thailand-beach

 

Skiferie i Frankrig

I de franske alper finder du nogle af de smukkeste og bedste pister i hele Europa. Temperaturerne i januar, februar og marts indbyder til udendørs frokostpauser i skitøjet, med solen højt på himlen. Der er rig mulighed for at få sol i kinderne og gennem skibrillerne, når du suser ned af de franske pister.

Skier descending mountain, near Chamonix-Mont-Blanc, France

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *