Roadtrip med hele familien: Det skal du huske

Hvert år kører flere tusinde danskere på roadtrip ned igennem Europa for at udforske kultur, natur, mad og europæisk historie. Det har danskerne gjort i flere årtier, og der er ikke noget, der tyder på, at de pludselig har lagt ideen om bilferie fra sig.

Men sammenlignet med så mange andre ferietyper er der dog flere ting, man skal være ekstra opmærksom på, når man vælger den traditionelle bilferie. Og hvis man ikke lige tager sig tid til at forberede sig ordentlig, ender man med, at hele oplevelsen måske endda kan gå hen og blive rigtig tavelig.

I artiklen her kigger vi på to af de ting, man bør overveje ekstra godt, førend man tager på bilferie ned igennem Europa. Læs med videre, så du er helt forberedt til sommerens bilferie.

Få lavet et gennemgående biltjek

En af de ting, der for alvor kan ødelægge en ellers fantastisk bilferie er, hvis man på de tyske motorveje eller et øde sted i Frankrigs vinlandskab får motorstop eller en eller anden defekt ved bilen. Det er ikke bare enorm irriterende, men det kan også medfører, at man måske slet ikke kan komme videre, hvilket i sig selv kan være helt katastrofalt.

Netop derfor er det altid en god ide, at man får lavet et biltjek, inden man forlader Danmark. På den måde er du bedst muligt forberedt på motorfejl og lignende, og man har en langt større chance for, at bilen opfører sig ordentligt og pålideligt hele ferien igennem. Det koster heller ikke specielt meget at få en professionel til at kigge på bilen. Og hvis der alligevel skal laves noget, er det da bedre at få det ordnet med det samme, end at man er nødsaget til at håndtere problemet med en eller anden fremmed mekaniker i et andet europæisk land. Du kan se meget mere og bilpleje osv. på Ditec.dk.

Pak både til sandstranden og dårligt vejr

Den anden forberedelse, man med fordel kan gøre, inden man forlader hjemmet i Danmark, er, at man pakker til både badestranden og ringere vejr. For selvom man sætter kursen mod eksempelvis Sydeuropa for at opleve det gode vejr og de lækre sandstrande, er der altså stadigvæk risiko for regn og dårligere vejr. Og netop derfor skal man gøre sig den overvejelse, om ikke det er okay, at man bruger lidt plads på også at få noget praktisk tøj på til den anledning.

Du kan finde praktisk tøj til alle familiens børn på bisgaardshoes.com/dk.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *