Sådan har du sikker sex på rejsen

Skal du ud at rejse alene eller sammen med din partner, og vil du sikre dig, at du er forberedt således, at du kan have sikker sex på rejsen, så læs med her. Vi vil give dig gode råd til sikker sex på rejsen, hvad end du er single, til one night stands eller i et forhold.

Når du rejser, oplever du en fornyet energi og lyst til livet. Dit humør stiger og din sexlyst forstærkes, da du hele tiden mødes af nye indtryk og mennesker. Sex er en naturlig del af det at rejse, og er du længere tid af sted, og har du ikke muligheden for at finde en seksuel partner, er det altid en god idé at have muligheden for at tilfredsstille dig selv. Du kan altid vælge at være på den sikre side og tage erotisk legetøj med hjemmefra, så du ikke er afhængig af at møde en partner på rejsen. Se mere her og få inspiration til praktisk sexlegetøj til rejsen.

Forbered dig selv på enhver situation

Et godt råd er, at du altid forbereder dig på enhver situation, inden du tager ud at rejse. Måske tænker du, at du ikke møder nogen på din rejse, og at usikker sex derfor ikke bliver et problem. Det er dog svært at planlægge alle situationer, og skulle det derfor ske, at du møder en sød kvinde eller mand, så er det en fordel at have forberedt sig hjemmefra.

Sexsygdomme findes overalt i verden

Man kan blive opslugt af den eksotiske stemning, der kan opstå, når man rejser i udlandet. Det er dog vigtigt, at man også på udlandsrejser stopper op og husker på, at sexsygdomme findes overalt i verden, og at man skal være særligt opmærksomme på dem, når man rejser med fremmede. Den eneste måde at beskytte sig selv mod sexsygdomme på er ved at bruge kondom. Sørg derfor at have kondomer med hjemmefra, så du ikke pludseligt står i et land, hvor du ikke kan skaffe dem – og husk så herefter at benytte dem, når der skulle opstå en intim situation.

Vil du ikke tage chancer?

Det kan være risikabelt at have sex med mennesker, man lige har mødt på en rejse, og det er derfor forståeligt nok, hvis man ikke i første omgang springer i seng med den første, man møder. Vil du gerne være på den sikre side, findes der en række muligheder, hvor I alligevel kan være intime med hinanden uden at have samleje. Der findes blandt andet en række legetøj til voksne, hvor I kan udforske hinandens kroppe og lyster helt sikkert og uden bekymring. På Lovebuddy.dk kan du se udvalget af sexlegetøj.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *