Sådan skaber du et gamingsetup, du kan rejse med

Hvis du rejser meget og godt kan lide at game, så skal du naturligvis skabe et gamingsetup, du kan rejse rundt med. Det betyder, som du nok er klar over, at du skal have en stærk og kraftfuld bærbar gaming-PC, men ikke nok med det, så skal du sørge for at have et godt udvalg af udstyr med, når du rejser. Det er mindst lige så vigtigt, at du sørger for at rejse med f.eks. en god mus, et godt headset og eventuelt også et godt keyboard, hvis ikke du kan lide at bruge det keyboard, der er integreret i din bærbare PC. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan du skaber et optimalt gamingsetup, som du nemt og enkelt kan have med rundt, når du rejser.

1. Et godt gamingheadset er essentielt

Som gamer, så er du naturligvis godt klar over, at lyden er en vigtig del af spillet – ikke nok med, at det giver en bedre oplevelse af spillet, men samtidig vil det også kunne give dig en fordel, hvis du spiller mod andre personer i f.eks. FPS-spil eller MMO-spil, hvilket kunne være alt lige fra Call of Duty til World of Warcraft. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at investere i et rigtig godt gamingheadset, der samtidig heller ikke fylder for meget i din taske, når du rejser – det kan med fordel være ét af de mange headset, der kan foldes sammen, så du har nemmere ved at finde plads til det i din kuffert, når du rejser.

2. En god gamingmus kan forbedre dit spil

Hvis du har prøvet at spille med en touchpad, der sidder på en bærbar PC, så er du med garanti også indstillet på, at det aldrig er noget, du kommer til at gøre igen. Hvis du gerne vil kunne game, når du er på farten, så skal du naturligvis sørge for at investere i en rigtig god gamingmus, du kan have med. Der findes heldigvis op til flere forskellige steder, hvor du kan erhverve dig en billig gaming mus, som samtidig kan være med til at forøge, hvor godt du spiller, når du er på farten med hele dit gamingsetup. Det er dog værd at huske på, at du ikke må være for nærig, når det kommer til købet af din kommende gamingmus.

3. Overvej om et eksternt keyboard er pladsen værd

Hvis du spiller spil, der kræver keybindings, så kan det sagtens være pladsen værd at medbringe et decideret gamingkeyboard, der lige netop giver dig muligheden for at lave keybindings. Det kan dog også være en fordel at bruge et eksternt keyboard, da de oftest er mekaniske og dermed vil det også giver dig en langt bedre føling. Det er dog op til hver enkelt person at vurdere, om du mener, at det vil være pladsen værd at have et yderligere keyboard med i din kuffert, når du rejser rundt – nogle mener, at det er en nødvendighed, andre mener, det er spild af pladsen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *