1231

Grillet aftensmad smager bare af sommer, sol og ferie. Derfor kan det virkelig gøre noget for kvaliteten af din ferie, hvis du har adgang til en grill. Det giver dig mere kontrol over hvad for noget mad du vil spise, samt hvornår det passer dig og din familie bedst at få aftensmad eller frokost. Men det er jo ikke alle feriesteder der giver gæsterne adgang til en grill. Her er det en fantastisk ide at tage sin egen campinggrill med.

Camping med campinggrill

De to ting går ret godt sammen, eftersom grillens navn lægger op til at den skal bruges når man er på camping. I situationer hvor man har en bil er det muligt at vælge en af de lidt større af slagsen.

Fordelene ved en større gasgrill er at du kan grille mere på en gang, det er især smart hvis I er en hel familie der er afsted. Så kan alle få mad på serveret maden samtidig.

Er bagagepladsen begrænset fordi I bor i telt, så vælg en mindre grill.

En generel fordel ved at have en campinggrill med på campingferie, er at du slipper for at lave al maden inde i campingvognen eller hytten. Dermed kommer alt jeres tøj og sengetøj ikke til at lugte af mad hele tiden.

Opgrader sommerhuset med en campinggrill

Også ferien i et sommerhus kan blive endnu hyggeligere med en campinggrill. Igen er I måske taget afsted i bil og har derfor plads til en lidt større grill, så der kan laves mad til mange. Når man griller flytter man ofte også hyggen ud i solen og det gode vejr. Grillmad fremkalder alle de gode sommerferieminder fra man var barn og er bare rigtig hyggeligt.

Hvem vil ikke gerne have den bedst stegte bøf på sin sommerferie, og den bliver unægtelig lækrere ved at være grillet end stegt. Så opgrader jeres ferie i sommerhus og tag en campinggrill med hjemmefra.

Få gennemstegt med på kanoferien

Måske jeres ferie skal være lidt mere aktiv og bestå af nogle dage i kano på de danske åer. Her kan det at lave god mad nogle gange være en udfordring, da der sjældent er de bedste køkkenfaciliteter på overnatningssteder og alle har oplevet hvor svært det er få gennemstegt maden på en engangsgrill.

Heldigvis findes der nogle ret små campinggrill, som man nemt kan have med i en kano. De er måske ikke helt så effektive eller kønne som de store, men ofte er de bedre end bål eller engangsgrill. Så opgrader jeres mad og få det gennemstegt ved at finde en lille smart campinggrill, så bliver ferien heller ikke ødelagt af roskildesyge på grund af rå kylling.