1231

Sommeren nærmer sig for alvor, og med den begynder mange også at planlægge deres ferier. Mange har uden tvivl styr på deres ferieplaner flere måneder i forvejen, og har helt styr på hotel og flybilletter, mens andre tager en mere spontan tilgang til sommerferien. Udover den planlagte og nøje tilrettelagte ferie er der også en anden mulighed, nemlig afbudsrejser. Afbudsrejser er en god og billig løsning, hvis du for eksempel bare gerne vil ligge i solen, men ikke har de store krav til destinationen eller afrejsetidspunktet. Læs videre for at få 3 gode råd til, hvordan du finder en fed afbudsrejse. 

Vær fleksibel med destinationen

Hvis du vil på en afbudsrejse er det altid en god ide at indstille dig på at være fleksibel med destinationen. For det meste vil afbudsrejser bestå af et stort udvalg af solrige feriebyer i lande som Spanien, Frankrig, Grækenland og Tyrkiet, og så længe du kan se dig selv rejse til disse destinationer vil du hurtigt kunne finde et godt tilbud. Hvis du for eksempel bare gern vil ned i varmen og ligge på en lækker strand behøver du ikke være kræsen omkring destinationen. Overvej blandt andet afbudsrejser til Cypern. Cypern har mange spændende ting at byde på, lige fra dejlige strande og spændende historie, til lækre restauranter og barer. 

Find din spontane side frem

Være klar på at finde din spontane side frem, hvis du vil sikre dig en billig afbudsrejse. Mange afbudsrejser og ferier dukker nemlig op last minute på rejsesider og søgemaskiner, og du skal derfor være klar til at kunne tage afsted indenfor et par uger, hvis den perfekte afbudsrejse dukker op. De er også i løbet af de sidste uger op til afrejse datoen, at prisen på ferien vil være helt i bund, da rejseselskaberne gerne vil have sæderne fyldt op og rejserne solgt. Det er også en god ide at være villig til at rejse på skæve dage og tidspunkter, frem for store rejsedage som fredag og søndag og i juli måned.

Undgå højsæsonen 

Et sidste råd er, hvis du kan, at undgå højsæsonen. Det vil sige, at du så vidt muligt skal prøve at undgå at rejse i skolernes ferie, hvor alle andre også booker rejser. Priserne vil helt naturlig være højere i disse perioder, og speciel i juli og august måned, hvor mange familier tager ud og rejse. Derudover vil der også være en helt del mindre crowded i de flotte storbyer og på de lækre strande, hvis du rejser i off-peak perioder. Så kan du nyde solen uden at skulle ligge tæt op og ned af for mange andre turister.