1231

Når I har været gift i 12 ½ år, er det blevet tid til at fejre den store begivenhed med en fest. Et kobberbryllup er ikke bare en hvilken som helst begivenhed, det er en fejring af kærligheden. Det kan være, at I længe har snakket om en helt bestemt rejsedestination, som I gerne vil opleve. I kan derfor overveje at invitere jeres gæster med på ferie, så de kan være med til at fejre jer i smukke omgivelser. Her på siden får du inspiration til kobberbrylluppet.  

Bygninger

Den helt rigtige destination

Hvis I har besluttet jer for at fejre kobberbryllup i udlandet, er der en del praktiske ting, som I skal have styr på. I skal først og fremmest have fundet den helt rigtige rejsedestination. Det kan være, at I drømmer om at feste blandt vinmarker i Italien. Det kan også være, at I gerne vil fejre jeres kobberbryllup i bjergene i Østrig. 

Når I har fundet den helt perfekte rejsedestination, skal I lede efter et festlokale. Her er det for eksempel muligt at leje et stort feriehus, hvor der er værelser til gæsterne. På den måde kan I holde festen i feriehuset, og gæsterne kan gå til ro, når de ønsker det. I kan også kontakte forskellige hoteller for at høre, om de har et festlokale til jer. I kan få meget mere inspiration til jeres kobberbryllup her. Snart er I klar til at invitere gæsterne med på drømmerejsen.  

Smukke billeder til de sociale medier

På den store dag kan I overveje at hyre en professionel fotograf, som kan gå rundt og tage billeder af festlighederne. Hvis I hyrer en professionel fotograf, er I sikre på at få billeder i en god kvalitet. I skal kunne kigge tilbage på billederne om mange år og mindes den gode dag. 

Det kan også være, at I har lyst til at dele billeder fra festen med jeres venner på de sociale medier. På den måde kan jeres tætte venner se, hvordan I fejrede den store dag. Det kan derfor være en god idé at få en professionel fotograf til at tage billederne. På den måde er I sikre på at få skarpe billeder, der passer godt ind på de sociale medier. 

refleksion

Autentisk mad

Det er også vigtigt at have styr på maden, når I holder kobberbryllup i udlandet. Hvis I holder festen på et hotel, kan det være, at de allerede har en bestemt menu. Hvis I vælger at holde festen i et feriehus, kan I selv stå for at lave maden. Her kan I gå på de lokale mad-markeder for at købe gode lokale råvarer. Uanset hvor I vælger at holde festen, er det dog muligt at få autentisk mad fra rejsedestinationen.