1231

Det er rigtigt ærgerligt, at få ferien spoleret af ikke at have de rigtige briller eller have styr på sine kontaktlinser inden du tager afsted. Du oplever verden bedre, og kan nyde din ferie på en helt anden måde, hvis der ikke er problemer med dit syn.

Få lettere ved at læse kort

Slap af med styr på øjnene

Lige meget om du mest er til briller eller du foretrækker kontaktlinser, så er det at foretrække, at du har helt styr på det, inden du tager på sommerferie. Derfor er det oplagt at gå til en dygtig optiker, inden du tager ud af rejse. Professionelle optikere ved hvordan omstændighederne omkring dit syn skal håndteres.

Styr på årets trend

Når man skal ud og rejse, vil man jo også rigtig gerne se godt ud. Og man vil rigtig gerne sende et signal, om at man har styr på årets forskellige trends. Skal brillerne i denne sæson være små eller store, skal de være kantet, runde eller ovale. Hvordan skal stellet være, og hvilke farver skal der bruges i år. Det har din optiker helt sikkert styr på. Der findes i øvrigt en række tricks til at se yngre ud via valg af briller. Også dem kan din optiker helt sikkert hjælpe dig med. Hvis altså det er det du ønsker.

Også solbriller

Lige meget om du skal have styrke i eller ej, så skal du selvfølgelig også have styr på dine solbriller, inden sommerens rejse. Går du til en dygtigt optiker, har de oftest også et stort udvalg af solbriller både til ferien, men også til andre formål. Specielt hvis du skal dyrke en eller anden form for sport på din rejse, så kan solbriller gøre en stor forskel. Det kan din lokale optiker sørge for. Og oftest kan du vælge mellem et stor antal solglas af forskellige slags og i forskellige farver, så du kan få noget, der passer optimalt til din stil. Selvfølgelig findes også et udvalg af decideret sportsbriller i de helt rigtige mærker.

Se verden bedre med briller

Dumt at stå uden kontaktlinser

Lige meget hvor du rejser hen i verden er det dumt pludseligt at stå uden kontaktlinser. Det er bare noget, der skal være styr på, så du kan koncentrere sig om at opleve og nyde din rejse. Besøg din optiker og få ro på den front inden du skal rejse. Kontaktlinser er en personlig ting, og det kan være utrygt, at blande folk, man ikke tidligere har mødt ind i problemstillinger. Du nyder din rejse meget bedre med kontaktlinser i tasken.