1231

Har du en masse gode rejseoplevelser, kan du nemt dele dem. Du kan faktisk nemt dele dem med hele verden. Uden at du bliver nødt til at invitere flere mennesker med på dine rejser.

Du kan dele dine oplevelser og dine planer på en blog. Din helt egen rejseblog, hvor du fortæller om dine rejser. Du kan skrive om din planlægning og dine ture til alle verdens lande. Du kan dele billeder af steder, mad og souvenirs. Det er helt op til dig selv, hvad du vil dele.

Kvindelig turist med kamera

Start en blog

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med en blog. Med systemet WordPress kan du være i gang på få minutter. Det er også nemt at arbejde i.

Kom i gang med din blog i dag, og fortæl om din sidste rejse eller dine planer med den næste. Når du er i gang, så kan det være, idéerne kommer til dig. Med en fornemmelse for systemet og mulighederne kan du bedre forestille dig, hvad der er muligt. Så kan du løbende ændre og tilføje på din blog.

Får du en idé en dag, som er lidt for indviklet, kan du få hjælp fra en WordPress konsulent. Er noget for indviklet til, at du selv kan fikse det, kan du få en professionel til at ordne det. Måske skal du have flyttet rundt på nogle ting. Måske vil du gerne have tilføjet en bestemt funktion. Det kan også være, at der er dukket et teknisk problem op.

Vælg et tema

Du kan vælge at have et tema på din blog, så der er en rød tråd. Dine rejser kan i sig selv godt være temaet, men du kan også indsnævre det endnu mere, hvis det giver mening. Går du meget op i mad og udenlandske køkkener, så kan du dele dine kulinariske oplevelser og vise madbilleder. Du kan også dele rejsetips eller kulturoplevelser.

Der findes mange rejseblogs. Med et anderledes tema kan du øge dine chancer for at få mange læsere. Hvis du er lidt anderledes end alle de andre, kan der være flere, der gider følge med på din blog. At dine billeder er smukke og dine tekster spændende at læse gør også, at dine besøgende kommer igen og bliver længe.

Madfoto

Få flere læsere

Vil du gerne have rigtig mange læsere, skal du overveje at arbejde lidt med søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering gør, at din blog har bedre chancer for at blive fundet på Google. På Google er alle de læsere, der ikke kender dig i forvejen. Så der kan du finde flere læsere.

Er søgemaskineoptimering helt nyt for dig, så få WordPress konsulenten til at give dig et par tips. Han kan hjælpe dig i gang med et plugin og nogle råd om, hvordan du skal skrive dine indlæg.