1231

Skal du ud i verden og drømmer du om at komme til et sted, der er helt anderledes end det, vi kender herhjemme? Så kan det være, du skal tage til Sydafrika. Der er så mange ting, man kan opleve i Sydafrika, og vi har fundet nogle af dem frem, så du kan blive klogere på, om en tur til Sydafrika er noget for dig. 

Læs med her og bliv inspireret.

Du kommer væk fra vinterens mørke

Det skønne ved at tage på safari i Sydafrika er, at deres klima er helt modsat det, vi har i Danmark. Du kan derfor med fordel tage til det varme land, mens det er vinter her i Danmark. Så kan du i stedet for ligge ved poolen og slikke sol, i stedet for at skulle pakke dig ind i sweater og jakker i minusgrader i Danmark. 

Der kan komme nogle enkelte regnbyger i løbet af perioden, men det betyder også, at der er langt mere frodigt og grønt, samt større chance for at opleve dyreunger. Hvis du vælger at tage af sted, mens det er sommer i Danmark, kommer du til at opleve en safaritur, hvor der er mere tørke – men naturen er smuk uanset.

Sydafrika

Du kommer til at opleve det vildeste dyreliv

Det er nok ikke så ofte, man får lov til at se en zebra, et næsehorn, en giraf eller en gepard på nært hold – men det kan man på en luksus safari

Du kan opleve dyrelivet helt tæt på, på en guidet rejse i jeep gennem Krüger National Park. Det kommer til at være en oplevelse, du vil have for livet – og der er så mange smukke billeder, man kan tage. 

Når en dag i nationalparken er forbi, kan du nyde aftenroen i en luksushytte tæt på savannen. Her kan du spise lækkert mad og nyde et glas vin, mens du fordøjer dagens oplevelser. Du kommer helt sikkert også til at sove godt om natten.

Den smukke natur

Naturen i Sydafrika er ganske overvældende. Den er spækket med enorme bjerge, lækre sandstrande og åbne savanner. 

Det er på savannen, du kan opleve dyrelivet helt tæt på. Du kan også nyde naturen på andre måder i Sydafrika. Du kan nemlig tage på trekking op blandt bjergene og se nyt dyreliv fra fods. Du kan også dykke og se de smukke koralrev og den overvældende undervandsnatur. 

Du kan altså både komme højt til vejs, når du står på toppen af Taffelbjerget og ser over havet, eller du kan komme helt ned under jorden, hvis du vælger at dykke (eller bare gør begge dele). 

dyreliv

Et kulturchok, der er noget værd

Det er ikke alle kulturchok, der er lige positive, men vi mener bestemt, at disse er en af dem, der er yderst positive. 

Det sydafrikanske folkefærd er meget imødekommende og fortæller gerne om deres liv og oplevelser. Sydafrika har som land været meget igennem, men man kan efterhånden mærke, at det er et folkefærd, der har samlet sig.