1231

Det lyder måske let, spændende og sjovt at skulle pakke til en backpacking rejse. Selve pakningen kan dog være en smule svær, og du vil med sikkerhed opleve forvirring over hvilke ting, du skal medbringe. Da du selv skal bære tingene hele vejen, er det vigtigt, at du kun medbringer de mest nødvendige og essentielle ting – herunder tøj og madlavningssæt. Læs med herunder, eller på den informerende hjemmeside outdoorpro.dk, og find ud af hvilke ting du skal medbringe på din backpacking rejse. 

backpacker

Holdbart og slidstærkt tøj

Noget af det du med sikkerhed skal medbringe på din backpacking rejse er en masse holdbart og slidstærkt tøj. Backpacking rejser kan hurtigt blive hårde og yderst belastende for kroppen, så det er enormt vigtigt, at du ifører dig noget tøj, du er komfortabel og tilpas i – uanset hvordan vejret og omstændighederne er. Holdbart og slidstærkt tøj inkluderer blandt andet en god jakke, der er lavet af gode materialer og kan holde til alt. Derudover er det vigtigt, at du har det korrekte fodtøj med. Dine fødder kan hurtigt blive ømme, så derfor anbefales det ofte at investere i et par vandrestøvler i god kvalitet til backpacking rejser. 

Robust og funktionelt madlavningssæt

En anden ting du med sikkerhed ikke vil fortryde at have taget med på din backpacking rejse, er et robust og funktionelt madlavningssæt. Selvom du kan finde diverse forskellige restauranter, spisesteder og overnatningssteder på backpacking rejsen, er det altid en rigtigt god ide at medbringe dit eget udstyr, så du kan lave en ret eller to, uanset hvilket tidspunkt på døgnet det er. Du kan blandt andet investere i forskellige transportable gryde-og pandesæt, der let kan pakkes ned i en taske og tages frem, når du har brug for det. Hertil kan du investere i smarte og effektive koge-og stegeblus. 

udendøoers_backpacking

Det essentielle rejseudstyr

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du selvfølgelig også medbringe en del forskellige essentielle og vigtige ting. Det essentielle rejseudstyr er det udstyr, du ikke må komme afsted uden, og som du med 100 procent sikkerhed får brug for på turen. Det essentielle rejseudstyr kan for eksempel være en funktionel og god rygsæk, der støtter ryggen på hele turen. Det kan derudover også være et pengebælte, smart førstehjælpssæt, myggenet, sovepose og pandelampe. 

Der er mange ting, du skal have styr på, når du skal på din første backpacking rejse. Held og lykke med turen!