1231

Lækre og friske drinks kan gøre en hyggelig aften med venner og familie meget sjovere. Der findes et hav af yderst delikate og lækre drinks, så der er med sikkerhed noget til enhver smag – uanset om man er til hvid rom og ananas eller vodka og citron! Vil du have en masse ny viden om, hvordan du laver de bedste og lækreste drinks? Så læs med herunder og få alt den viden du skal bruge!

mojito

Kend dine egne præferencer og ønsker

Noget af det vigtigste du skal huske, når du ønsker at lave lækre og friske drinks, er dine egne præferencer og ønsker. Selvom det selvfølgelig kan være enormt sjovt at prøve noget nyt, er det vigtigt, at du i starten af udviklingen af dit drinksunivers, går langsomt frem og starter med at behage dine egne præferencer og ønsker fremfor at udfordre dem. Er du eksempelvis helt vild med citron og gin, kan du prøve at blande disse, og eventuelt tilføje et ekstra element. Det er altid rigtigt vigtigt at kende sine egne præferencer og smagsløg, når man skal lave lækre og velsmagende drinks.

Brug lækre og friske råvarer

En anden ting, der er enormt vigtig at huske, når man skal lave skønne og velsmagende drinks er, at man skal bruge lækre og friske råvarer. Selvom man måske ikke skulle tro det, så kan friske råvarer, fremfor diverse forskellige E-mærker, eller forfalskninger af et bestemt produkt, gøre en kæmpe forskel, når det kommer til smagen af drinks. Bruger du eksempelvis friskpresset citronsaft, fremfor koncentreret citronsaft på flaske, vil du kunne smage en kæmpe forskel. Din drink bliver frisk og lækker fremfor kedelig og koncentreret. Tag en tur i dit nærmeste supermarked og køb lækre og friske råvarer til skønne drinks!

Kend din alkohol – hvad går med hvad?

Næstsidste ting, der er enormt vigtig at huske på, hvis man ønsker at lave dejligt, friske drinks er, at man skal undersøge alkohollen, man ønsker at bruge. Hvad alkohol går med hvad? Selvom du måske ikke nødvendigvis skulle tro det, så er det altså ikke alt slags alkohol, der går med hinanden. Det kan for eksempel være en rigtigt farlig og dårlig kombination at blande både gin og vodka, da disse to begge er særdeles dominerende og tilsammen kan smage meget bitre og stærke. Ønsker du at smage og bruge en god gin i din næste drink, så prøv j j whitley pink cherry gin!

drikke cocktail

Tag chancer og prøv dig frem

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det altid en rigtigt god og sjov ide at prøve sig frem og tage chancer i drinksuniverset. Nogle gange vil du fejle, mens du andre gange vil kreere den lækreste og mest velsmagende drink. Hvis du tør at udfordre dine smagsløg en smule, vil du med sikkerhed ikke fortryde det! Måske vil du endda få øjnene op for en helt ny drink, du aldrig har prøvet før. Det er bare med at prøve sig frem med mange forskellige kombinationer, når det kommer til at lave dejlige drinks til familie og venner.