1231

Dublin! Det grønne Irlands hovedstad! Fyldt med gamle pubs, shoppemuligheder og vild, smuk natur – hvad mere kunne man ønske sig?

Det er ikke spor svært at få en uforglemmelig tur til Dublin, og alt, du faktisk behøver, er dit pas og dit tøj. Her er dog alligevel nogle gode råd til, hvordan du får den bedst mulige tur!

Sørg for transport

Medmindre du regner med at gå rundt i det samme område på hele din tur, så er det en god idé at sørge for ordentlig transport. Det gælder blandt andet fra lufthavnen til dit hotel, men også når du skal bevæge dig rundt i byen.

Sæt dig ind i de offentlige transportmuligheder hjemmefra, og find ud af, om der er mulighed for at købe et weekendpass til bus og tog. På den måde kan du spare penge og besvær, når du skal rejse med offentlig transport.

Hvis du vil have mere frihed, så lej en bil i Dublin på https://www.autoprio.dk/da-irland-dublin-airport-dub/. Det kan være svært at finde parkering, så hvis du vælger at leje et køretøj, så undersøg mulighederne hjemmefra.

Giv dig selv en tur ud af byen

Irland er et utrolig smukt land, og i stedet for at tilbringe hele din tid i Dublin, så tillad dig selv at komme lidt ud på landet. Det kan være en gruppetur med andre turister til et slot, eller det kan være dig selv og dine rejseledsagere, der kører ud i det grønne Irland.

Turen behøver ikke have et formål. Ved at køre ud i det grønne, kan du falde over ting, du ellers ikke ville finde hjemmefra. De bedste rejseoplevelser kommer uventet, så lad dig selv give slip og se, hvad du får ud af det!

Undersøg steder hjemmefra

Undersøg steder, du gerne vil besøge, hjemmefra. Når du har booket dit hotel, så find ud af, hvad der ligger indenfor gåafstand. Det behøver ikke være de traditionelle turiststeder, det kan være små, lokale restauranter eller unikke oplevelser, der er svære at falde over.

Måske er du i byen lige tids nok til at se en særlig optræden? Det kan kræve billetter på forhånd, og derfor er det en rigtig god idé at lave dit forarbejde. Lad være med at planlægge din rejse til den mindste detalje, men saml nogle idéer til, hvad du kan gøre med din sparsomme tid, mens du er i Dublin.