1231

Nu til dags er der mange former for feriemuligheder, og selvfølgelig kan man tage på camping-ferie, eller man kan tage sydpå til en storbyferie, og opleve hvad der sker i det sydlandske. Man kan tage på resort-ferie, hvor der er masser af aktiviteter for alle aldre, eller man kan tage på et cruise og holde ferie der. Det kommer meget an på, hvad man er til.

Muligheder er der nemlig nok af. En af de typer ferie, som ikke er helt så almindelige, er safariferier.

En af de ting der gør safariferier spændende er, at der er vanvittig mange ting at opleve. Man kan komme ud og se et hav af forskellige dyr i deres naturlige element, man kan besøge landsbyer af indfødte, og hvis man har lyst, kan man slutte af med en badeferie i nogle dage, for at lade op igen og tage alle de indtryk man har fået ind. 

Hvis det lyder som noget for dig og din familie, så tag på familie safari i Kenya.

Bondegård med får

Også gode for børnefamilier

Arrangørerne af safarirejser forstår ofte, at børnefamilier med mindre børn kan have et lidt andet behov end, hvis man er en familie med teenagebørn. Derfor kan man få safarirejser, der er skræddersyet mere til børnefamilier, hvor tempoet er lidt lavere, så man har tid til at tage sig af børnene.

Det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med oplevelserne, men at man bliver i det samme område lidt flere dage ad gangen, end man normalt gør på safarirejser, hvor man skifter indkvarteringssteder mange gange i løbet af ferien.

: Elefanter i naturen

Flere gode oplevelser som alternativ til safarituren

Hvis du på den anden side føler, at en safarirejse bliver lige vildt nok, hvis du har mindre børn, og du helst vil undgå den lange flyvetur, så er der heldigvis andre gode alternativer, hvor familien stadig kan komme ud i verden og få nogle oplevelser. 

Her er krydstogtrejser meget populære, fordi du kommer rundt til forskellige destinationer og får set noget forskelligt. En anden mulighed er at tage på en ferie, der er mere på den landlige side, som f.eks. at besøge det skotske højland, eller tage til Frankrig og se nogle af de mange slotte og chateauer, som ligger ude i den franske natur.

Foretrækker man derimod, at børnene stadig skal kunne se dyr på ferien, så kan en mulighed som bondegårdsferie være en for jer, så børnene kan få bekendtskab med dyr på tæt hold.