1231

Hverdagen har det med at blive en lang smøre af arbejde og så en lille smule weekend, hvilket er den primære årsag til, hvorfor så mange nyder at rejse så meget, som de gør. Men hvis det giver så stor en rejselyst at gå igennem hverdagen, hvorfor så ikke få hverdagen til at føles en lille smule mere som ferie, i stedet for bare at lade den gå og så vente på, at du får tid til det sjove?

Hvis du vil vide, hvordan du kan få en lille smule ferie følelse ind i din hverdag, så læs mere her.

et stille hjem

Gør dit hjem til din zen-zone

Hjemmet er – for mange – der hvor vi tilbringer allermest tid. Derfor skal det også være et sted, som vi holder af at være. Det skal være i de rette omgivelser, i de rette farver, og det skal have den rette indretning. Men hvordan får du det?

Det kan være en rigtig god ide at søge på internettet og få noget inspiration. På den måde ved du lidt mere om, hvad du går efter, hvilket kan gøre det nemmere at gå i gang med den helt store renovering, hvis det er det, du ønsker.

Men i virkeligheden behøver det slet ikke at være et stort projekt, hvis ikke du ønsker det. Måske kan du nøjes med at udskifte nogle enkelte dele, der gør dit hus til et hjem. Stolene om køkkenbordet, farven på væggen i stuen eller måske lampen i hyggekrogen. I så fald kan du se det helt store udvalg af lamper lige her.

ferieafslapning

Tag dig af dig selv

Når vi er på ferie, så tager vi os ofte mere af os selv. Vi barberer skæg og ben, smører os ind i både cremer og solcreme og nogle gange ordner vi vores negle. 

Hvorfor ikke gøre disse ting til hverdag? Din krop og dit sind har også brug for kærlighed i hverdagen, så i stedet for at vente til ferien, så gør det til rutine at pleje din krop, så du altid kan have det godt i hverdagen. Bestil tid og få lavet gellack negle, smør din krop ind i creme efter badet og drik en kop te inden sengetid – og måske et glas vin i weekenden. 

Nu tænker du måske, at du ikke har den tid i hverdagen, men det handler grundlæggende set om at skabe tiden og tage dig tiden. På den måde kan du være på ferie – selv i hverdagen.