1231

Hvis du har fået rejsefeber og skal afsted på ferie, så er prikken over i’et altså en god drink. Uanset, om du gerne vil have en lækker cocktail ved poolen, en aftensdrink på hotelværelsets altan, eller om du skal sidde på en bænk ved et hostel. En drink gør bare noget godt for din ferie. En storfavorit inden for alkohol til drinks er gin. Her findes der så mange måder at mixe alkoholen på. Derfor kan alle være med. Uanset, om du foretrækker søde eller sure drinks, kan du blande dig en cocktail eller en rigtig lækker gin

Hvis du gerne vil have opskrifter til lækre drinks med gin, kan du finde dem på nettet. 

Gin og tonic på ferien

Sådan opstod gin

Gin er faktisk en ældre alkohol. Når du gennemgår historiske skrifter, vil du se, at man engang mente, at enebærret ville have medicinske fordele, når du blandede det i vin. Særligt under Den Sorte Død var det et udbredt synspunkt. Så det er altså herfra, at gin opstod, og at folk fik genskab til, hvor godt enebærret smagte, når det blev tilført i alkohol.

Cocktail på ferien

England fik en ginkrise

På et tidspunkt, for hundredvis af år siden, gjorde Englands regering det lovligt at producere gin uden tilladelse. Derfor opstod der pludselig ginforretninger overalt i landet. Som du nok kan regne ud, betød det også, at der blev drukket rigtig meget gin. Faktisk drak det engelske folk så meget gin, at perioden blev kaldt for det The Gin Craze. Til sidst begyndte dødstallet også at stige som følge af det massive spiritusforbrug. Regeringen greb derfor ind og forbød produceringen af gin uden tilladelse.