1231

Går du rundt derhjemme og drømmer om at opleve noget vildt og spændende, der står i stor kontrast til din normale, trivielle hverdag? Har du et brændende ønske om, at denne oplevelse skal give dig penge på lommen og dermed sikre din fremtid? Så kan det helt klart anbefales, at du rejser ud i verden og leder efter guld, som du efterfølgende kan tjene penge på. Dette er en helt unik måde at arbejde på, og det giver dig muligheden for at se verden på en anden måde. 

I de fleste lande er det nemlig muligt at finde guld, hvis blot man graver de rigtige steder og ikke har tendens til at give op, når det hele føles en smule umuligt. Forbered dig på at rejse ud i verden ved at lave en plan hjemmefra – hvornår vil du rejse og hvilke lande, vil du besøge på din tur? Herefter er det blot at drage ud i verden og lede efter det, der skal ændre hele din tilværelse – guld! Når du har fundet alt det guld, du overhovedet kan støve op, skal du blot finde den nærmeste guldsmed. Bliv inspireret her hvad du kan finde hos Guldsmeden.

Ringe

Find en guldsmed 

Når du har fundet en guldsmed, kan du få dit guld smedet til de aller flotteste smykker. Det er nemlig muligt for dig at sælge disse smykker videre, og derved kan du tjene gode penge på det guld, som du selv har fundet ude i verden. Det er selvfølgelig meget vigtigt at spørge guldkøberen grundigt ind til handlen, så du på den måde hurtigt og så nemt som ingenting kan vurdere, om det er professionelle opkøbere, du har med at gøre. De gode opkøbere, som er uddannede inden for denne branche, vil eksempelvis gøre dig opmærksom, hvis de vurderer, at dit guld vil være mere værd på en auktion. De har nemlig rigtig gode kompetencer inden for både ædelmetaller og auktionsvurderinger, og det kan du helt sikkert drage nytte af. Det handler altid om at finde en guldsmed, som du føler dig tryg ved, og som du har på fornemmelsen, du kan stole på. På den måde ender du ikke med at føle sig snydt og eksempelvis få meget lidt for noget guld, som måske er meget mere værd.  

Kvinde med smykker

Sælg dit guld

Når du har fundet den helt rigtige guldsmed, som du selv føler, at du kan stole på, så skal salget blot i gang. Du skal levere alt dit guld til guldsmeden, som vil betale dig for guldet. Herefter vil guldsmeden lave guldet om til de flotteste smykker, som han kan sælge til alle smykkeelskere. En guldsmed har to vigtige opgaver – at reparere smykker og ikke mindst at fremstille smykker. En guldsmed arbejder nu ikke kun med guld, men også med sølv og platin. Han er ekspert i de forskellige metaller og ved, hvordan de skal tegnes, formes og laves til smykker, eksempelvis ringe, brocher, armbånd, kæder og så videre. Når guldsmeden skal lave de nye smykker, vil han som hovedregel arbejde ud fra en tegning eller nogle modeller, som enten kunden eller en kunstner har udformet.