1231

Skal du snart ud at rejse? Der kan være rigtig mange gode grunde til at tage ud at rejse, og dette er da også noget, som mange mennesker nyder at gøre. En rejse er både et afbræk fra den måske ellers noget trivielle hverdag, og derudover er det også en måde at få sig en masse nye og gode oplevelser på. Når man rejser, er det største fokus ofte bare, at man skal have en god tur. Man lever ofte fra dag til dag og oplever hver dag nye ting. 

Det er altså forståeligt, at mange mennesker elsker at rejse og gør det ofte. Der er mange ting, som man skal have styr på, inden man tager afsted, og det er vigtigt, at du husker at pakke alt det nødvendige – dette kunne bl.a. være kondomer. Læs mere her. 

Kondomer

Sikker sex

Det er generelt altid en god ide at bruge kondom, hvis man ikke har en fast sexpartner. Dette er nemlig den eneste måde, hvorpå du kan sikre dig, ikke kun mod graviditet, men også mod diverse kønssygdomme. 

Når du har skiftende sexpartnere, er der højere risiko for, at du bliver smittet med en sexsygdom, hvis du ikke bruger kondom. Da er det nemlig sværere at kontrollere, om ens partnere eller en selv har en sexsygdom, da man da i teorien skal til lægen og tjekkes hver gang, man har været sammen med en ny. 

I stedet for at skulle tjekkes for sexsygdomme hver gang, du har haft sex med en, du ikke normalt har sex med, kan I med fordel bruge kondom. Hermed er I nemlig begge to beskyttet mod diverse sexsygdomme. Dette gælder også, når man er ude at rejse. 

Kamera og fotos fra rejse

Beskyt dig mod sygdomme

Hvis du tror, at der er en sandsynlighed for, at du kommer til at have samleje med en, du ikke normalt har samleje med, på din rejse, så er det altså vigtigt, at du husker at have kondomer med på rejsen. På denne måde er du nemlig beskyttet mod både graviditet og sexsygdomme. 

Brug kondom og beskyt dig mod sygdomme på din rejse. Du kan med fordel medbringe kondomerne hjemmefra. Så er du altid sikker på, at du har et ved hånden, hvis du skulle gå hen og få brug for et. 

Ligesom der er mange andre ting, som det er vigtigt, at du husker at pakke til rejsen, skal du altså også huske at pakke kondomer.

Kamera og fotos fra rejse

Køb kondomer over nettet

Du kan med fordel købe dine kondomer over nettet. Dette er ofte det billigste sted at købe kondomer, og så finder du også kondomerne i et bredt udvalg. 

Mange køber kondomer i det lokale supermarked, og dette er også bedre end ingenting. Her er udvalget dog ofte småt og priserne i top. Hvis du er lidt smart, køber du altså kondomerne online i stedet. Når du har gjort dette, er du klar til at tage ud på en rejse, hvor du kan føle dig tryg og beskyttet – også når det kommer til sex.