1231

I en travl hverdag er det de daglige pligter, som kommer i førsteprioritet. Derefter kommer kvalitetstiden med familien, hvis der altså er tid til det. Det er mange gange en nødvendig prioritering for mange familier, men det er også utrolig ærgerligt. Derfor kan det være en oplagt løsning at tage på en miniferie til Landal seawest feriecenter & badeland. Der er nemlig en masse aktiviteter for hele familien, så alle kan få holdt en fortjent pause fra dagligdagens pligter. Der er plads til, at børnene kan boltre sig i legeland, der kan bades i badeland men også meget mere for både børn og voksne. 

Brætspilshygge

Udforsk de mange muligheder på stedet

Når du tager til Landal seawest feriecenter, vil der være en masse muligheder, som I kan udforske under opholdet. Den største aktivitet må være badelandet. Her er der mulighed for, at børnene kan plaske rundt, mens forældre også kan slappe af i vandet. Det kan der gå mange timer med. I har også mulighed for at spille både badminton og minigolf. Det er aktive oplevelser, som I normalt i hverdagen ikke har tid til. Badminton kan være sjovt for hele familien, fordi det er en sport, som I normalt ikke kan spille uden at gå i en klub. Derfor er det sjovt at prøve, selvom I måske ikke er mestre til sporten. Man siger jo, at det handler om at være med og ikke altid at vinde. På stedet kan I også sende børnene i legeland, imens I selv som forældre nyder en kop kaffe. Om aftenen kan I tage over i centeret og spise sammen på restaurant. Det er nemlig utrolig smart, at I ikke skal til at køre langt for at komme ud og spise. Det er nemt og meget praktisk på samme tid.

Miniferien handler om meget mere end aktiviteterne

I Landal seawest feriecenter bor I i et sommerhus. Der er noget hyggeligt omkring alle sommerhuse. En helt bestemt stemning, som gør, at alle slapper af. Miniferien skal nemlig handle om meget mere end de sjove aktiviteter. Det skal også handle om kvalitetstid. Der er ingen sure daglige pligter at ordne, og derfor er der masser af tid til afslapning med familien. Bare det at spille brætspil med familien, er med til, at der skabes en god stemning. Kortspil og brætspil er en af de helt oplagte muligheder for kvalitetstid. Alle er samlet om samme spil, og alt andet omkring jer kan være lige meget. Inden kan lige tage mobilen frem eller lige tjekke til vasketøjet. Familien og kvalitetstid er i fokus.

Kvalitetstid

Kom tilbage fra ferien med mere overskud

Når miniferien er ovre, vil der være mere overskud. I har fået lov til at slappe af og indhente noget af den kvalitetstid, som bliver nedprioriteret i hverdagen. Det giver overskud til at klare dagligdagens gøremål igen. Dertil har I også en ekstra oplevelse med i rygsækken. Nu kan I tage tilbage til hverdagen og snakke om hvor god en ferie, som I var på sammen i weekenden. Det er hyggeligt at tænke tilbage til, og hvem ved, måske kommer I tilbage til Landal seawest feriecenter efter den gode oplevelse.