1231

Når du skal rejse, er der mange ting, der skal planlægges. Du skal tænke på transport til din destination, overnatning, mad og eventuelt seværdigheder i området. Det er de oplagte ting, som alle ved, man skal planlægge op til en rejse. Der er dog også nogle mere skjulte ting.

Der er mange faktorer, der kan påvirke din rejse – og enten gøre den bedre eller dårligere. Du vil selvfølgelig gerne have din bedst mulige rejse. Derfor skal du forberede dig godt hjemmefra, så du kan undgå de ting, der kan ødelægge rejsen for dig.

Solbraendt

Sov godt

En af de ting, du kan tænke på hjemmefra, er din søvn. Hvis du ikke sover godt på rejsen, så kan du ikke nyde den. Mange mennesker har søvnproblemer. Nogle vågner op med hovedpine og smerter, fordi de skærer tænder om natten. Er du en af dem, kan du have gavn af en bideskinne. Den kan du nemt tage med i kufferten, når du rejser. Sover du med en bideskinne, vil du vågne frisk og udhvilet – og uden smerter. Bideskinner kan du læse mere om her.

Bliv ikke forbrændt

En anden ting, du skal tænke på, er solcremen. Det er selvfølgelig ikke lige aktuelt i alle lande. Men rejser du til et land med mere sol, end vi har her i Danmark, så kan du nemt blive solbrændt. Din hud er vant til den svage danske sol, så når du rejser ud, skal du huske solcremen.

Solcremen er en af de ting, vi danskere har det med at glemme. Også hjemme i Danmark. Rejser du til et varmere land, så er den vigtig at huske.

Adapter

… og meget mere

Hvad du skal tænke på i dine forberedelser, kommer helt an på din destination og din situation. Bruger du kontaktlinser, skal du naturligvis huske dem. Rejser du til fx England, skal du huske en adapter.

Når du har styr på din destination, så overvej nøje, hvad du kan få brug for. Det kan have at gøre med det sted, du skal til. Det kan også være noget, du personligt vil have brug for overalt i verden.