1231

Når møbelpolstring finder sted, eller ombetrækning af smukke og fine designmøbler sker, kommer stoffet også et sted fra.

For dig, som har interesse for designmøbler, eller som har møbelpolstring som dit erhverv, kunne det være interessant eventuelt at se, hvor stoffet og læderet oprindeligt kommer fra og bliver fremstillet. Også for dig som entusiast indenfor designmøbler og møbelpolstring som håndværk. Gør det endelig yderligere til en rejse og en oplevelse i forhold til nogle dybere møder og sammenstød med andre kulturer eventuelt for dig alene eller jer som rejsemakkere.

Rejs ud i verden og oplev materialerne

Hvis du går op i materialer af kvalitet, som ofte bliver anvendt til møbelpolstring af design – og kvalitetsmøbler, er en idé og forslag, at du mindst en gang i dit liv tager ned og ser, hvor materialerne kommer fra. De stoffer og typer af læder eventuelt, du interesserer dig mest for.

Det kan virke nørdet, men hvorfor ikke, hvis du går op i designmøbler og kvalitetsmaterialer. Hvorfor ikke, hvis du arbejder med møbelpolstring og ombetrækning af flotte møbler i din hverdag. Der er ikke noget så fedt og så beundringsværdigt, som når nogle mennesker går all in på en interesse.

møbler

Fremstillingen af materialerne

Det kunne være det for dig og din rejsemakker var spændende at se fremstilling af disse materialer til designermøblerne.

Råstofferne bag dem, der måske bliver dyrket hos en specifik befolkning i et anderledes område af verden, der ligger langt væk og med helt andre forhold generelt. Samt anderledes vejr – og naturforhold, der gør dyrkelsen af råstofferne mulige. Om fremstilling af materialerne bliver produceret ordentligt, og ikke mindst om arbejdernes forhold er rimelige og ikke helt groteske, som der desværre er blevet set eksempler på. Ren udnyttelse af fattige folk.

Det er også forskelligt, hvor meget man brænder for disse problematikker, men det kunne for rigtig mange, være en enorm spændende og meningsfuld rejse at tage på.

Det kan være du eller I på sådan en rejse kan få mulighed for at opleve en dagligdag for de mennesker, der arbejder med produktionen af disse særlige stoffer og læderet til de designmøbler, der bliver anvendt og solgt herhjemme i Danmark. Måske bliver det håndlavet eller måske bliver det fremstillet på fabrikker.

Få forvandlet dine møbler på mest professionelle vis

Har du selv et eller flere møbler herhjemme i Danmark, du så gerne vil have nyt møbelbetræk på, så kan du få den mest professionelle hjælp hos møbelpolstrer, der har mange års erfaring med møbelpolstring og ombetrækning af møbler, og som i mange år har leveret til private og virksomheder. Specifikt i Nordsjælland, Storkøbenhavn, men også resten af de Københavnere egne. Alt fra antikvitets-møbler og designmøbler til et hav af biografsæder.

Så tøv ikke som hverken virksomhed eller privatperson med at søge hjælp her.