1231

Skal du snart afsted på en større rejse? Måske du har booket en plads på et all-inclusive resort i Spanien? Eller skal du måske ud på en backpacker oplevelse? Så handler det om at få pakket det rette med. Her snakker vi mere om hvilke ting du ikke må glemme uanset hvilken tur du skal afsted på.

pas

Har du det rette tøj med?

Det er først og fremmest vigtigt at kigge på ens udvalg af tøj og derefter at sørge for, at dette passer til ens bestemmelsessted. Men derudover betyder det også noget, hvilken type rejse man skal ud på. 

Hvis man for eksempel skal leve backpackerlivet, så er det ikke lige de flotteste eller dyreste bukser, som du skal tage med dig. Det er meget bedre at kigge på bukser til damer, som kan holde godt og er praktiske. Omvendt kan det være at man skal afsted på en lækker rejse ned til Barcelona og gerne vil ud og spise ofte om aftenen. I så fald er det netop de flotte sommerkjoler, som man skal tage med sig. 

Uanset hvad er det naturligvis vigtigt at du lige kigger varmegrader og generelt vejrudsigten, inden du tager afsted. Selvom du tager til Spanien, så kan det for eksempel sagtens være, at du oplever en regnbyge eller to. Og i så fald er det vigtigt at have pakket derefter, så man ikke skal købe noget, når man allerede er dernede. Det er blot endnu en ting man skal finde plads til, når man skal hjem igen. 

Venner på rejse

Elektroniske bøger fremfor fysiske

Er du typen der godt kan lide at ligge og læse om aftenen inden du falder i søvn? Eller vil du gerne have noget læsestof, når du ligger nede ved stranden? I så fald kan det være en god ide at have nogle elektroniske bøger downloadet på din mobil eller tablet inden du tager afsted. Det fylder i hvert fald en del mindre, end de mange fysiske bøger, som du ellers ville slæbe med dig. 

Du kan finde mange gratis bøger som e-bøger, hvis du ikke har lyst til at bruge penge på det.