1231

Har du altid elsket at rejse og været mange forskellige steder, men aldrig været på en interrail ferie, men vil det rigtig gerne? Så bør du helt bestemt hoppe længere ned her og blive klogere på interrail. 

Inter rail

Oplev mange forskellige kulturer

Hvis du er tilhænger af kulturforskelle og elsker at udforske disse, så er interrail helt bestemt noget for dig. På en interrail rejse får du muligheden for at opleve et væld af forskellige kulturer, hvad enten det handler om mad, tøj, sprog, musik og mange andre ting. En interrail rejse er næsten bogstaveligt talt et kultur-bombardement.
Mange interrail rejsende foretrækker at opleve andre folkefærd end dem vi kender. Mange vælger at hoppe på toget for blot at smage anderledes mad og udforske mulighederne heraf. Europa har uden tvivl et hav af forskellige folkefærd og kulturer, som enhver bør opleve på et eller andet tidspunkt. Er det din tur til at få dit livs rejse?

Det er ikke dyrt

En interrail rejse kan for mange lyde som noget der er meget dyrt. Men det er faktisk ikke tilfældet, medmindre man booker 5-stjernede hoteller i alle de lande man besøger. Hvis du er ude i god tid og planlægger din rejse, så kan du booke billige overnatninger, og det gælder alle lande. Det samme gælder transporten. At rejse med tog, bus og fly har aldrig været billigere end det er nu. Togrejser kan du finde yderst billigt nu om dage, dog bør du også finde dem i god tid. Intet er billigt når det er på selve dagen. 

Du sammensætter selv din rejse

Først og fremmest, så skal du ikke tage fejl af det faktum, at du faktisk godt kan finde en udarbejdet rute, som du kan vælge at hoppe på. Dog er der ulemperne, at du ikke kan ændre din rejse, og du er bundet af de omkostninger som ruten medbringer.
Et alternativ, og det som flertallet af interrail rejsende gør er, at skræddersy deres egen rejse. Dette gør de af den grund, at de måske har nogle helt specifikke præferencer hvad angår rejsen. Det kan være at de har bestemt sig for at opleve musik- og madkulturen samt historien i Polen og Ukraine, eksempelvis. Her kunne de evt. have valgt helt specifikke overnatningsmuligheder, som ikke er mulige ved en allerede sammensat rute. Hvis du selv udarbejder din rute, er du selv herre over de steder du besøger, overnatninger og ikke mindst omkostninger. 

tog kabine

Alene eller med venner? 

Forud for en interrail rejse, er mange ofte i tvivl om hvorvidt de skal rejse alene eller med nogle venner. Det er noget som du dog selv bør afgøre, men du kan naturligvis altid få inspiration på andre steder på internettet, hvor du kan læse om andres rejser.