1231

Drømmer du om at komme ud i verden, så skal du ikke lade økonomien holde dig tilbage. Har du ikke råd til din rejse lige nu, kan du låne pengene med et hurtig lån. Når du kommer hjem igen, kan du stille og roligt betale af på dit lån og altså betale din rejse.

Du har kun ét liv, så du skal ikke hele tiden udskyde dine drømme. Er den store drøm en bestemt rejse, så gå i gang med planlægningen. Du kan udskyde betalingen til senere, hvis du låner pengene. Så kan du betale for rejsen, imens du har minderne fra den.

Sparegris med mønter

Tænk dig om

Du skal dog lige passe lidt på alligevel. Selvom økonomien ikke skal holde dig tilbage fra at rejse lige nu, så skal du tænke dig om. Har du råd til at betale for rejsen bagefter, er det fint at låne. Kan du ikke finde penge til at betale af på lånet, så er det bedre at lade være. Du skal altså have råd, men det behøver ikke være lige nu.

Når du låner til en rejse, skal du ikke betale for den med det samme. Til gengæld skal du løbende betale lidt over et antal måneder derefter. Det skal der være plads til i din økonomi. Du skal kunne undvære de par tusinde kroner, som du kommer til at skulle betale af.

Planlæg en billig rejse

Hvis din drøm er at komme til et bestemt land, kan du se på, hvordan du kan gøre din rejse dertil billigere. Der er mange metoder.

Du kan prøve at finde nogen, der vil bytte bolig med dig. Så har du ikke så mange udgifter til hotel.

Nogle gange kan det også lade sig gøre at finde noget arbejde, når man er af sted. Har du ikke noget imod at tage fat og lave noget praktisk, når du er af sted, så kan det betale lidt af din rejse.

Overvejer du forskellige måder, du kan gøre din rejse billigere på, skal du låne færre penge. Så lidt god planlægning kan hjælpe dig med at få realiseret din drøm.

Rejseplanlaegning

Det er nemt at låne

Når du har planlagt din rejse og skal låne pengene, er det ganske nemt. Det går også hurtigt. Du skal altså ikke se det som noget, der besværliggør det hele. At skulle låne pengene til den, vil ikke ødelægge din rejse. Du kan sagtens nyde den alligevel. Og du kan nyde at planlægge den.