1231

Det er aldrig nemt at rejse, da der altid er lidt mere at tænke på end som lige så. Når man rejser, og specielt når man rejser længe, kan det være nervepirrende at hjemmet bare skal stå helt alene derhjemme. Specielt hvis du rejser ofte, kan det være rart at have en eller andet forsikring om, at hjemmet har det godt.

Hjemmet der staar tilbage

Bliv sikker på dit hjem har det godt

Først og fremmest er det vigtigt, du sikre dig, dit hjem har det godt. Det betyder ingen skader, ingen vandskader, ingen mug og så videre. Det hele skal være i orden, for så er du sikker på, dit hjem klarer sig mens du er væk. For eksempel er tagrenderne vigtige, da rene tagrender gør alting bedre. Så hvis ikke de er rene, skal der gang i en tagrenderens.

Det er også bare generelt vigtigt, at der er rent derhjemme. For hvis ikke du lige får gjort rent, bliver der rigtigt støvet når du kommer hjem. Det er heller ikke så lækkert, hvis du lige har glemt noget opvask med madrester, så madresterne kommer til at rådne og lugte. Så husk huset og oprydningen ingen du tager afsted.

goere rent i hjemmet

Snak med naboen eller en ven

For at huset er sikret, kan du få en til at holde øje med det. Måske også vande dine planter, eller hvad der nu ellers lige kan blive lavet derhjemme. Det kan være du er gode venner med naboen, så du kan få ham eller hende til at tjekke op på det en gang om dagen. Hvis ikke naboen er hjemme, eller der er en anden grund til at naboen ikke kan hjælpe, kan du snakke med en ven om det. Det skal gerne være en ven, der bor i nærheden selvfølgelig.

Så kan du sagtens tage ud og rejse i den store verden, uden at skulle bekymre dig om det ene eller det andet derhjemme. Du har nemlig fået tjekket op på det hele, og du har en til at holde øjet med huset også.