1231

Har du og dine venner i et stykke tid snakket om at tage på ferie sammen? Så er det da ved at være på tide, at I gør det til en realitet. Det er dog ikke altid så nemt bare lige at tage på ferie, særligt ikke hvis det er i et længere stykke tid, og uanset hvad er det altid godt at forberede sig lidt på, hvad der skal ske, så man kan nyde ferien i det gode selskab.

Hvis du og dine venner gerne vil have lidt inspiration til, hvordan I gør jer helt klar til jeres rejse, så kan I eventuelt se med herunder, hvor I vil få lidt tips og tricks til den ideelle rejse sammen.

Fly

Hvor skal I bo, og hvor skal I hen?

Noget, som er rigtig godt at starte ud med i planlægningen, er selvfølgelig, hvor I skal hen, hvor I skal bo, og hvor lang tid I regner med at blive de forskellige steder. Der er rigtig mange skønne rejsedestinationer at vælge imellem, og her kommer det selvfølgelig meget an på, hvordan I gerne vil rejse.

Hvis I gerne vil til en af de mere dyre byer, skal I måske være afsted i lidt kortere tid, og så bare blive i den by. I kan også vælge at tage på en mere interrail agtig rejse, hvor I besøger en masse forskellige byer og overnatter på forskellige hostels – det er i hvert fald en meget populær måde at rejse på blandt unge.

Lækre cocktails og drinks

Når du skal ud og rejse med dine venner, er det også næsten uundgåeligt, at I ikke også skal drikke en masse drinks, øl, vin og hvad man ellers kan finde på. Det er bare noget helt særligt at få den slags oplevelser, når man er udenfor Danmark, og det er bestemt ikke noget, I bør gå glip af.

Uanset hvilken storby I kommer til, skal der nok være en masse dejlige barer og værtshuse, hvor I kan få lækre drinks, men så er der faktisk også den mulighed, at I bare laver jere egne drinks på jeres hotel eller lejligheden, I bor i. Så kan en af jer eksempelvis på forhånd tage et cocktailkursus København, så I i hvert fald ikke går ned på kvaliteten af jeres cocktails, når I er på rejse. For når man er på ferie med vennerne, er kun det bedste godt nok.

Storby

Den rigtige garderobe

Når man skal ud og rejse med sine venner, er det også vigtigt for mange, at man har den helt rigtige garderobe med. Som tidligere nævnt er det nemlig rigtig fedt at kunne nyde godt af bylivet, og her kan det for de fleste være rart at føle sig lidt ekstra lækker. Når man er på ferie, kunne man jo også være så heldig at få en lille tan, og her passer det også bare rigtig fint, hvis man har taget en flot sommergarderobe med. Ellers er der også den mulighed, at man kan købe en masse flot tøj i de byer, man besøger på sin rejse.