1231

Drømmer du også om at komme ud i verden og opleve andre kulturer og levemåder? Alle vores rejseeventyrer er desværre sat på pause i øjeblikket, men vi drømmer og håber alle sammen, at vi snart får lov til at rejse igen. Med en coronavaccine lige på trapperne, ville det måske ikke være så dumt at gå i gang med at pakke tasken, så den er klar lige så snart, at vi må rejse igen. Her får du derfor en liste over ting, som altid er gode at have med ligegyldigt, hvor du rejser hen:

Powerbank

Elektronik er blevet en stor del af vores alles liv. Vi bruger stort set alle sammen vores smartphone til at finde oplysninger, som GPS, til at høre musik, og hvad vi ellers kan finde på at bruge den til. Nogle bruger samtidig en iPad eller en bærbar PC. Uanset hvad, bruger vi vores elektronik meget, og det er derfor en god ide altid at have en powerbank i tasken eller i lommen, hvis man nu skulle løbe tør for strøm, imens man er ved at finde sin vej tilbage til hotellet.

En hund i en hundeseng

Sorte strømper

Hvad skal du bruge sorte strømper til, tænker du nok? Man kan sagtens argumentere for, at farven på ens strømper er ret ligegyldig, men med sorte strømper går man aldrig galt i byen, fordi de passer til stort set alt fodtøj. Det er faktisk en god ide at have et par strømper liggende i sin taske, fordi man ved aldrig om man pludselig fryser sine tæer, hvis man har sandaler på. Det kan også være, at ens strømper bliver våde, og så er det rart at kunne skifte til et andet par. Måske er du på ferie et sted, hvor du bliver inviteret indenfor hos nogle lokale, og i sådan en situation er det altid rart lige at kunne hive nogle strømper frem. 

Hundeseng

Hvis du har en hund, og du har den med på ferie, er det altid en god ide at sørge for, at din hund har et ordentligt sted at sove. Man kan vælge at købe en hundeseng, som man udelukkende bruger til rejser, men man kan også købe en hundeseng, som man bruger i hverdagen, men som samtidig er let at transportere. Det kan nemlig være en fordel for dig selv og din hund, hvis den kan få lov til at sove i den seng, den kender, da det så er lettere for din hund at falde til ro, selvom den er i uvante omgivelser. På hundeseng.dk har de et lækkert udvalg af hundesenge. 

Kvinde i lufthavn

Hygiejnisk nøglering

Hvis du vil undgå at trykke på knapper i elevatoren og undgå at åbne og lukke døre, så er en hygiejnisk nøglering perfekt for dig. Den fungerer som en lille krog, så du kan have den med dig overalt. Med denne gadget undgår du at røre ved overflader og døre, så bakterier og vira ikke spreder sig. Den er også perfekt til den situation, som vi befinder os i lige nu.