1231

Det kan være dyrt at komme på ferie, og derfor er det også blevet rigtig populært at søge på nettet efter afbudsrejser.

Jo tættere du kommer på afrejsetidspunktet, jo billigere kan du få rejsen. Har du tid så er det helt optimale faktisk at være i, eller i nærheden af lufthavnen så du hurtigt kan tjekke ind hvis du har fået en afbudsrejse meget tæt på afgang.

Derfor lyder et af de gode råd til folk, der søger afbudsrejser også at pakke kufferten inden, så den er klar til afgang. Men hvordan gør du lige det når du ikke ved hvor turen går hen?  Det kan du blive klogere på her.

Pak tøj der kan kombineres

Meget af dit sommertøj som f.eks. t-shirts eller nederdele kan også bruges om vinteren hvis du kombinerer det med en tynd langærmet indenunder, et par leggings eller varme strømpebukser, tørklæder, cardigans osv.

Derfor er det en god ide at pakke tøj der kan kombineres, så du kan klæde dig på i flere lag hvis der skulle være koldt, og blot nøjes med et lag hvis der nu er varmt.

Når du pakker tøj der kan kombineres kan du også hurtigt dresse op til en byferie eller dresse ned til afslapning ved poolen eller stranden.

Hav det på der fylder mest

Når du ikke ved hvor du skal hen, så er det altid praktisk med minimum en varm jakke, og et par gode sko eller støvler. Du kan altid iklæde dig mindst et sæt tøj til flyveturen, samt din tykke jakke. En god tommelfingerregel, både til afbudsrejser og almindelige rejser er at have det på der ville optage mest plads i kufferten.

Tag lidt ekstra penge med

Hvis du køber en afbudsrejse lige op til afgang, sparer du ofte rigtig mange penge, og nogle af dem kan du med fordel bruge på at shoppe lidt tøj.

Fordelene er at du kan lade lidt plads være tomt i kufferten, og så kan du købe det rette tøj på ferien. Shopping er jo også en fed måde at opleve området på, og du har med garanti stadig sparet mange penge.

Desuden har de fleste en tendens til at pakke alt for meget tøj som de aldrig får brugt på ferien, så måske du bliver overrasket over at du faktisk har pakket lige tilpas når du kun har fyldt kufferten halvt.