1231

Hvis man har en relativ stor bolig, kan man benytte sig af lejligheden til at benytte sig af boligens store rum på bedst mulig vis. Det kan for eksempel være at rive en væg ned, så man står tilbage med et endnu større rum end før eller at forbinde to rum med en flot skydedør. Skydedøre kommer i mange forskellige stilarter, former og farver, så det gør det meget nemmere at finde en, der passer ind i netop lige din bolig. 

Skydedør

Bliv inspireret fra dine rejser

Oftest når man kommer hjem fra en længere ferie væk fra sin bolig, har man opnået mere perspektiv, der kan hjælpe en med at indrette ens hjem på anderledes vis. Man kan for eksempel lade sig inspirere af de traditionelle sydøstasiatiske skydedøre, som både findes i ældre og moderne hjem og er med til at skabe mere luft i boligen. Skydedøre er også til at finde i flere ældre danske hjem med inspiration fra den franske indretningsstil, hvor en farvepalette med farverne hvid og beige især er fremtrædende. Hvis man er til det hypermoderne, kan man også vende sin opmærksomhed mod moderne indretning, der gør sig brug af skydedøre af glas som døre ud til haven eller gården.

Et luftigere og mere stilrent rum

Skydedøre giver din bolig et mere luftigt udseende, som derudover også forbinder boligens forskellige rum på ubesværet vis uden at du selv behøver at gøre så meget ud af det. Skydedøre der forbinder selve husets rum, afstedkommer et meget unikt og særpræget udseende, og vil netop af samme årsag give din bolig en hel særlig atmosfære. Du kan for eksempel vælge at lade dig blive inspireret af gamle huse, hvor man ofte ser en stor skydedør forbinde spisestuen og dagligstuen. Det kan især være til hjælp for lidt privatliv hvis man bor sammen med flere, der ønsker at se tv i dagligstuen, mens man selv arbejder i spisestuen. Læs mere om skydedøre her.

Skydedør til udsigt

Gør din udsigt mere synlig

Hvis man er så heldig at kunne anskaffe sig en bolig med en flot udsigt og døren der adskiller huset fra udsigten er mindre flot, er det helt oplagt at skifte den ud med en skydedør. Mange vælger en skydedør lavet af helt eller delvist af glas, så man kan nyde så meget af udsigt som overhovedet muligt. På denne måde føles din bolig meget større end den egentlig er, hvilket især kan være rart hvis man bor relativt småt. Dette gør sig især gældende hvis man i forvejen har en altan eller hvis man ejer en have, hvorfra udsigten kan ses. Der findes intet bedre end at kunne betragte en smuk solopgang eller solnedgang fra sin egen bolig uden at ens syn bliver forstyrret af noget andet.