1231

Når man skal ud og rejse, er det altid godt at kunne holde styr på tiden. Grunden til dette er, at man f.eks. skal kunne nå busser eller toge til tiden, når man skal flytte sig rundt. Herhjemme er der mange, der bare bruger deres mobiltelefon, som man alligevel altid har på sig, men når du er ude og rejse, kan du ikke altid være sikker på, at du kan finde et sted, hvor du kan oplade din mobil. Derfor er et analogt ur vejen frem, når du skal ud på længere rejser, som f.eks. en backpackerferie eller lignende. 

pige på toppen af et bjerg

Citizen har styr på teknologien

Et anbefalelsesværdigt ur til rejser er CITIZEN ECO-DRIVE PROMASTER BN0150-10E. ECO-DRIVE PROMASTER-uret er fra mærket Citizen. Citizen er mest kendt for deres produktion af ure, men de producerer også anden elektronik som f.eks. lommeregnere, hvilket er med til at vise, at Citizen er indbegrebet af teknologisk kvalitet. Citizen er et mærke, der altid stræber efter at gøre det bedre, og de er ofte på forkant med at udvikle helt nye teknologier. En af disse teknologier ser man også i ECO-DRIVE PROMASTER-uret. Nemlig Eco-Drive teknologien, der blev opfundet af Citizen i 1976 og omhandler, at uret bliver opladet af lys fra omgivelserne. 

Et vedligeholdelsesfrit ur

ECO-DRIVE PROMASTER-uret er et vedligeholdelsesfrit ur på grund af Eco-Drive teknologien. Den giver nemlig uret mulighed for at oplade gennem lys fra omgivelserne – og ikke kun sollys. Den overskydende energi bliver lagret i et genopladeligt batteri. Uret kan holde sig kørende i flere måneder på batteriet, selv uden opladning, så du skal ikke være bekymret, hvis du befærder dig mest i mørket. Som følge af alt dette skal uret ikke have skiftet batteri som andre ure, og det er derfor en praktisk tilføjelse til din næste rejse. 

dykker set nedefra i havet

Tag det med på alle slags rejser – også dem under vandet

ECO-DRIVE PROMASTER-uret kan tages med på alle slags rejser, selv dykkerrejser. Det er nemlig vandtæt på helt ned til 200 meter. Dette er smart, da du så ikke behøver at finde et sikkert sted at opbevare uret imens du dykker. Desuden er ECO-DRIVE PROMASTER BN0150-10E brudsikkert, hvilket gør det oplagt til mere aktive ferier, hvor du for eksempel skal ud og klatre, vandre, surfe eller noget helt andet. Du kan nemlig sagtens støde det mod diverse ting, uden at det tager skade. Derfor er det et ur, du kan have med dig over alt, og derfor er det et oplagt valg til din næste længere rejse.