1231

Nu hvor vi igen kan begynde at pakke rejsekufferten og tage af sted på ferien, trænger vi måske lige til en lige genopfriskning. 

For hvordan er nu, man forlader sig hjem og bare holder ferie i to uger. Der er så umådelig mange ting, der skal gå efter planen, så det ikke lige ragnarok, når du vender hjem igen. 

Det er især alle jer, der har dyr, som ikke bare kan passe sig selv. Dyr, som har vænnet sig til, at I ikke bare rejser. I skal have helt tjek på at alt er præcis, som det skal være. 

Hønsestald

Har I husket alting?

Mange familier bruger ikke kun en huskeliste, de har to. 

Der er selvfølgelig en huskeliste, der slavisk dikterer, om du har pakket badebukser, solbriller, 5 par sokker osv. 

Der er også den huskeliste, hvor husdyrene, planterne og den daglige drift skal krydses af. For det er ikke bare lige til for alle mennesker at rejse afsted på ferie. 

Du vil så nødig stå i lufthavnen og have glemt noget derhjemme, du ikke kan nå at hente. Du vil endnu mindre stå på en lækker strand i Spanien og komme i tanke om, at din nabo ikke er hjemme den ene uge, så dyrene får ingen mad. 

Det undgår du med en huskeliste og det konstante spørgsmål: har du husket alting. 

Presset skal ikke være overdrevent og give anledning til irritationer og stress, så gør som på den først huskeliste – tag de vigtige først.
Du skal huske, billetter, pas og penge. Overfør det til, at du skal huske en hunde-, katte- og hønsepasser, planterne kan i værste tilfælde godt overleve to uger, hvis I skulle have glemt det.  

Giv dyrene de bedste omstændigheder

Nu hvor der er tjek på en passer til jeres hønsehus, hvad så med at give dem lidt luksus, mens I er væk. Hvad med noget biostrø, der kan findes på biostroe.dk.

Det er langt bedre end meget andet strø ikke kun for hønsene, men i lige så høj grad for klimaet. 

Det kunne være en lille forkælelse, som de trænger til, nu hvor I skal væk i så lang tid. Det er med at give dyrene de bedste omstændigheder overhovedet muligt, når I forlader hytten. 

Svin

Nyd turen med god samvittighed

Når I så står ved stranden i Spanien, er det ikke noget med at have dårlig samvittighed eller komme i dårlige tanker, for har I nu husket det og det. 

Nyd turen. Så længe de har det rette foder, en passer og dejligt biostrø, så kan det ikke være helt slemt.