1231

Det kan være dyrt at rejse, og en af de store syndere på regningen er flybilletterne. Hvis man drømmer om at kunne besøge flere destinationer eller bare spare penge, kan man finde billige flybilletter. Så er der flere penge til andre oplevelser på ferien. 

Der findes mange billige all inclusive ferier, men hvis du er villig til at sætte lidt ekstra tid af til at forberede ferien, kan du selv sammensætte en ferie med billigere alternativer. 

Charterfly

Det skal du tænke over, når du køber flybilletter

Det lyder måske simpelt at bestille flybilletter, og det er det faktisk også for det meste. Der er selvfølgelig nogle ting, man skal tage stilling til. Først og fremmest skal man vælge, om man vil med et bestemt flyselskab. Hvis man er fastlagt på et, kan man med fordel bestille fra deres hjemmeside. Hvis man går mere op i den hurtigste rute eller billigste billetter, er det smart at vælge en side, som samler tilbud fra mange selskaber.

Dernæst er det godt at overveje, hvornår din ferie skal ligge på året. Når skolerne har ferie, og mange gerne vil ud og rejse, er billetterne dyrest. Så hvis man kan undgå nogle af skoleferierne, er man godt fra start på jagten efter billige billetter. Hvis man rejser i hverdagene, kan det også give plus på kontoen.

En billig destination, som mange elsker 

En af danskernes fortrukne ferielande er Spanien. Det storslåede land i Sydvesteuropa, har meget at byde på, og rejsen herned kan gøres meget billig. Selve flyveturen tager mellem 2 timer og 50 minutter og 3 timer og 20 minutter, så det er en kort tur, hvilket også gør det til et ideelt rejsemål, hvis man har børn med.

Hvad end man er til storbyferie eller charter, byder Spanien på det hele. Hovedstaden Madrid huser flere mennesker, end der bor i Danmark, og her er masser af kultur at komme efter for dem, der elsker at vandre i befolkede gader. 

Så er der også Mallorca, som danskerne elsker. Det er en af de spanske øer, som af gode grunde er meget populær, da den byder på fantastiske strande og pulserende charter-liv. Der er mange fantastiske destinationer i det skønne land.

Mand på bjerg

Afbudsrejser kan spare dig tusinder af kroner

Hvis pengene er små, og man ved, man har en rum tid, hvor der ikke er planer i kalenderen, kan man med fordel kigge efter en afbudsrejse eller en såkaldt last-minute rejse. Dagligt er der mange rejser, som selskaberne ikke kan få solgt, og for at flyselskaber og hoteller ikke mister for mange af pengene, udbyder de rejserne til ofte meget små beløb. Og en af de destinationer er ofte Spanien og deres øer.

Nogle gode råd til søgning efter en afbudsrejse er at turde tage til alle destinationer, søge efter alternative afrejselufthavne, og at melde sig til en prisovervåger inde på en af hjemmesiderne, som kan fortælle, hvornår det er billigst.

Så gælder det ellers bare om at pakke solcremen og det lette sommertøj. Der ligger utallige spændende destinationer, der bare venter på at blive besøgt. Husk de gode råd, så du kan komme i mål med at få fingrene i de bedste billetter til de billigste penge. 

Så kan det være, der bliver råd til lidt flere souvenirs eller en ekstra drink i baren. At rejse er at leve.