1231

Det er sundt for alle mennesker at rejse væk fra hjemmets fire vægge, så der rigtig kan slappes af. Du slapper ikke af på samme måde ved at holde sommerferie derhjemme. Du vil stadig føle at du skal ordne en masse praktiske pligter. Når du er på ferie et andet sted så er du helt til stede og kan nyde tilværelsen med familien i stedet for at stresse over alt det, som du ikke har nået. Kom i gang med at planlægge den næste feriedestination, så du har noget at glæde dig til. 

E-cigaret

Slap af med familien

Uanset om ferien afholdes i Danmark eller i udlandet, så er det vigtigt at du får noget samvær med hele familien. Der kan hurtigt gå hverdag i den og der er ikke altid tid til, at sidde og hygge med familien om aftenen. Det er en god ide at I på forhånd planlægger hvad I gerne vil opleve. Det er vigtigt at der sker noget interessant for hele familien, så der er en masse gode minder at huske tilbage på. Især når børnene er små er det vigtigt at få en masse gode oplevelser, da man som forældre kun har dem til låns. 

Samvær

Pak de ting som får dig til at slappe af 

Ferie er lig med afslapning og derfor er det en god ide, at du pakker de ting, som får dig ned i gear. Ifølge spørgeundersøgelser er mange voksne glade for at have deres e-cigaret med på ferie. Nogen bruger den som en overgang til at stoppe helt med at ryge. E-cigaretten funger som en almindelig cigaret og en af de store fordele er, at den ikke er sundhedsskadelig. Du kommer ikke til at lugte af røg og vil på månedsbasis spare nogle penge, da e-cigaretten er billigere at benytte. Pak din kuffert i god tid, så du er sikker på at have det nødvendige med på ferien.