1231

Efter internettet blev udbredt til næsten alle egne af verden i starten af nullerne opstod der også et fænomen, som ikke før har været lige så stort i fysisk form. dette fænomen er blogs, som går ud på, at personer med forskellige baggrunde kan lave en masse indslag om et givent tema, som interesserer dem eller de ved noget om.

Det kan eksempelvis være, at de træner meget og derfor laver en blog om træning og kostplaner, eller rejser meget og derfor vælger at lave om blog om deres rejser og oplevelser. Fordelen ved dette er, at blogs ofte er gratis og man kan blive inspireret til at begynde at træne, rejse ud i verden, tjene penge eller noget helt fjerde. Hvis du leder efter inspiration kan du med fordel overveje at besøge csfrace.dk. Her vil du finde en masse forskellige blogindlæg, som du kan lade dig inspirere af.

Start din egen blog

Hvis du selv har en god ide til en blog, så handler det bare om a komme i gang og skrive. Når først du har nogle gode indlæg vil folk komme og begynde at læse dine indslag. På den måde kan du også hjælpe med at inspirere andre og gøre en forskel i andres liv. Hvis du gerne vil have mere trafik på din blog kan du med fordel overveje at udforske linkbuilding. Linkbuilding er en måde, hvorpå man kan komme højere op på google søge resultaterne, når google brugere søger efter et bestemt søgeord. Det går ud på, at man får sit link postet i små tekster på andre hjemmesider. På den måde kan googles algoritme registrere, at ens link bliver postet andre steder, og derfor laver den konklusion at linket er populært og derfor skal vises højere blandt søgeresultaterne. Læs mere her om linkbuilding.