1231

Planlægger du a lave et website, hvor du beskriver dine rejseoplevelser og måske kan inspirere andre? Så er det vigtigt at du også har det rette webhotel, der er let at bruge, stabilt og i god kvalitet.

Webshop

Rejsewebsite

Vil du gerne dele dine rejseoplevelser med andre? Så er det en let og oplagt måde at gøre det via et website. Altså et sted hvor du kan skrive om det du oplever på turer rundt i verden og med det samme få det lagt ud, så alle kan tilgå det.
Og det kan være lettere end du måske tror, at få startet et website op og løbende sørge for at opdatere det med foto og tekst fra dine oplevelser.

1-kliks-installation

Rigtig mange moderne websites bliver lavet og drevet i systemet WordPress. Det er super let at installere og bruge. Faktisk tilbyder mange webhosting virksomheder de såkaldte 1-kliks-installationer. Altså med blot et enkelt klik, så er du i gang med dit website og har et site, som du kan bruge til dine rejsebeskrivelser. Det er i WordPress let at lave design på dit site, let at ligge artikler, foto og meget andet op.
I øvrigt gælder det også for andre website-systemer som Joomia og Drupal.

Webhosting

For hvis du ikke allerede viste det, så skal du bruge et sted at hoste dit rejse-website. Altså en server til webhosting, hvor dine filer ligger på og hvor de bliver en del af Internettet, så alle kan tilgå dem. Det kaldes normalt for et webhotel, og der findes naturligvis en række udbydere af dette på markedet. Med et webhotel kan du båd have dit rejsewebsite, måske din webshop eller en blog, og så kan du styre dine e-mailadresser via dit webhotel.

website

Det rigtige domænenavn

Inden du køber dit webhotel, skal du beslutte dig for et navn til dit rejsewebsite. Altså du skal have købt rettighederne til at bruge et navn til dit rejsewebsite. Det er selvfølgelig oplagt at bruge et navn, der er fortællende for det som du gerne vil dele.

Support er vigtig

Når du vælger den virksomhed, hvor du skal have dit webhotel og dermed hoste dit rejsewebsite, så er det et vigtigt parameter at virksomheden har god support. Der kan ofte opstå udfordringer omkring brug af websitet, og det er derfor vigtigt, at du kan få hjælp hurtigt for at komme videre. Dit rejsewebsite skal være godt, og være online til dine læsere.